|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:38 am
gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:40 am
Twistus gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk *podaje twist bimbru*
ci-o mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:41 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato ja tez mam 13 blaugh tyle ze urodzilem sie w sobote, ale nieraz wypada w piatek razz a ja w srode wink a ja kuszmac w niedziele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:42 am
opcy Terrorystka Frania Mroczny Tato ja tez mam 13 blaugh tyle ze urodzilem sie w sobote, ale nieraz wypada w piatek razz a ja w srode wink a ja kuszmac w niedziele łohohoho!
wg wierzących "dzień świety nalezy święcić" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:45 am
podobno urodzenie w niedziele sa leniwi..
zgadza sie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:47 am
opcy podobno urodzenie w niedziele sa leniwi.. zgadza sie.. w sobote pewnie tez - przyklad: Sebastijan.
rolleyes
ja jestem juz mniej leniwa, ale zawsze leniwa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:47 am
a ja we wtorek...
co z ludzmi z wtorku...? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:50 am
EvilYuki a ja we wtorek... co z ludzmi z wtorku...? confused środa! środa! środa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:50 am
EvilYuki a ja we wtorek... co z ludzmi z wtorku...? confused opowiadaja ludziom na forach internetowych o swojej bieliznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:56 am
opcy EvilYuki a ja we wtorek... co z ludzmi z wtorku...? confused opowiadaja ludziom na forach internetowych o swojej bieliznie... nie tylko ludzie z wtorku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:01 pm
opcy EvilYuki a ja we wtorek... co z ludzmi z wtorku...? confused opowiadaja ludziom na forach internetowych o swojej bieliznie... a co z czwartkiem? ja sie urodzilam w czwartek... w samo poludnie... w najwiekszy upal... w srodku lata... Matka mowi, ze od urodzenia robilam jej na zlosc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:06 pm
Omega Sun opcy EvilYuki a ja we wtorek... co z ludzmi z wtorku...? confused opowiadaja ludziom na forach internetowych o swojej bieliznie... a co z czwartkiem? ja sie urodzilam w czwartek... w samo poludnie... w najwiekszy upal... w srodku lata... Matka mowi, ze od urodzenia robilam jej na zlosc mrgreen sa zli... pamietliwi.. i maja sklonnosci wladczo-faszyzujace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:08 pm
opcy sa zli... pamietliwi.. i maja sklonnosci wladczo-faszyzujace... uuu to niefajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:09 pm
Omega Sun opcy sa zli... pamietliwi.. i maja sklonnosci wladczo-faszyzujace... uuu to niefajnie bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:16 pm
opcy Omega Sun opcy sa zli... pamietliwi.. i maja sklonnosci wladczo-faszyzujace... uuu to niefajnie bardzo... co z środą? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|