|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:07 am
Rin_Youkai Ja tam dzis mialam szczescie i to niebywale whee . Za to kolezanka zlozyla mi zyczenia: wszystkiego satanistycznego na nowej drodze zycia x_X. a mi nikt nie skladam zyczen... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:08 am
kairek Mroczny Tato kairek łaaał *_* raz na 4 lata mam urodziny w oficjalne europejskie swięto zwane dniem szatana *__* wszystkiego naj 4laugh i szczerze zazdroszcze wink 3nodding ninja czy ja wiemXD? piątek trzynastego to taka niezbyt chwalebna data na obchodzenie urodzin >.>.. ale dzis jest 6 XDd nie 13 +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:09 am
EvilYuki Rin_Youkai Ja tam dzis mialam szczescie i to niebywale whee . Za to kolezanka zlozyla mi zyczenia: wszystkiego satanistycznego na nowej drodze zycia x_X. a mi nikt nie skladam zyczen... crying buu ninja moge podzielic sie z toba moimi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:11 am
kairek Mroczny Tato kairek łaaał *_* raz na 4 lata mam urodziny w oficjalne europejskie swięto zwane dniem szatana *__* wszystkiego naj 4laugh i szczerze zazdroszcze wink 3nodding ninja czy ja wiemXD? piątek trzynastego to taka niezbyt chwalebna data na obchodzenie urodzin >.>.. ja tez mam 13 blaugh tyle ze urodzilem sie w sobote, ale nieraz wypada w piatek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:12 am
EvilYuki Rin_Youkai Ja tam dzis mialam szczescie i to niebywale whee . Za to kolezanka zlozyla mi zyczenia: wszystkiego satanistycznego na nowej drodze zycia x_X. a mi nikt nie skladam zyczen... crying bo nie zasluzylas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:14 am
net mi sie muli....
Cannibal Ox [The Cold Vein #02] Ox Out The Cage [3:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:15 am
opcy net mi sie muli.... Cannibal Ox [The Cold Vein #02] Ox Out The Cage [3:28]nic dziwnego skoro zasysasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:18 am
mrgreen to juz sobie pomarudzic nie wolno ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:21 am
Twistus mrgreen to juz sobie pomarudzic nie wolno ? mrgreen moze i nie wolno wink *znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:35 am
kairek Autark Lethiel wesolego dnia szatana ! 4laugh xp tylko piatki 13 sie licza xp czemu tylko piątki 13 xD? no a ja konczylam swoje 13te urodziny 13 w piatek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 11:36 am
Mroczny Tato kairek Mroczny Tato kairek łaaał *_* raz na 4 lata mam urodziny w oficjalne europejskie swięto zwane dniem szatana *__* wszystkiego naj 4laugh i szczerze zazdroszcze wink 3nodding ninja czy ja wiemXD? piątek trzynastego to taka niezbyt chwalebna data na obchodzenie urodzin >.>.. ja tez mam 13 blaugh tyle ze urodzilem sie w sobote, ale nieraz wypada w piatek razz a ja w srode wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|