|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:49 am
Kiray BeeWolf_san >Wchodzi otumaniony po 2 egzaminach< Ja jestem ostatnimi czasy dobry ale, Panie Mroczny Tatku dostaje skargi, ze ludzi denerwojesz, co sie dzieje ? ...dobrze ze mi przypomniales ide sie pouczyc Aid jak dlamnie to jest duuuza roznica narka Aid dla mnie to duza roznica... pff! *tupie nozka* o! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:52 am
Mroczny Tato BeeWolf_san >Wchodzi otumaniony po 2 egzaminach< Ja jestem ostatnimi czasy dobry ale, Panie Mroczny Tatku dostaje skargi, ze ludzi denerwojesz, co sie dzieje ? ...ciekawe od kogo i czym denerwuje... rolleyes confused Pierwsze, to tajemnica spowiedzi a drugie, nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:59 am
BeeWolf_san Mroczny Tato BeeWolf_san >Wchodzi otumaniony po 2 egzaminach< Ja jestem ostatnimi czasy dobry ale, Panie Mroczny Tatku dostaje skargi, ze ludzi denerwojesz, co sie dzieje ? ...ciekawe od kogo i czym denerwuje... rolleyes confused Pierwsze, to tajemnica spowiedzi a drugie, nie wiem. wiec? moze cos podstawnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:00 am
Mroczny Tato BeeWolf_san Mroczny Tato BeeWolf_san >Wchodzi otumaniony po 2 egzaminach< Ja jestem ostatnimi czasy dobry ale, Panie Mroczny Tatku dostaje skargi, ze ludzi denerwojesz, co sie dzieje ? ...ciekawe od kogo i czym denerwuje... rolleyes confused Pierwsze, to tajemnica spowiedzi a drugie, nie wiem. wiec? moze cos podstawnego? przeciez ty zawsze wszystkichh wkurzasz to co sie dziwisz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:09 am
Aidanna przeciez ty zawsze wszystkichh wkurzasz to co sie dziwisz rolleyes eh... powiedzialbym cos, ale nie warto rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:19 am
Mroczny Tato Aidanna przeciez ty zawsze wszystkichh wkurzasz to co sie dziwisz rolleyes eh... powiedzialbym cos, ale nie warto rofl sprobuj tylko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:20 am
a ja sie po jajach podrapie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:30 am
czuj wam w upe... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:36 am
*puff* Peace and love paszczaki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:41 am
Delein the Wildest *puff* Peace and love paszczaki. czesc Matka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:44 am
Delein the Wildest *puff* Peace and love paszczaki. Peace and s**t Mamuska wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:44 am
Ozzwald Delein the Wildest *puff* Peace and love paszczaki. czesc Matka Witaj, Synu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:46 am
BeeWolf_san Delein the Wildest *puff* Peace and love paszczaki. Peace and s**t Mamuska wink U mnie w multikinie kiedys wywiesili opis filmu "Wojny Shitow", zamiast "Zemsta Sithow" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:51 am
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest *puff* Peace and love paszczaki. Peace and s**t Mamuska wink U mnie w multikinie kiedys wywiesili opis filmu "Wojny Shitow", zamiast "Zemsta Sithow" XD Ah te wasze malomiasteczkowe kina ... >turla sie po podłodze< >Matko klocek cie wzywa<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:59 am
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest *puff* Peace and love paszczaki. Peace and s**t Mamuska wink U mnie w multikinie kiedys wywiesili opis filmu "Wojny Shitow", zamiast "Zemsta Sithow" XD Ah te wasze malomiasteczkowe kina ... >turla sie po podłodze< >Matko klocek cie wzywa< Tia, za to wasze stolycowe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|