|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:23 am
Ozzwald Trzymac kciuki za Aidanne bo inaczej wpierdol bij...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:25 am
Kiray Ozzwald Trzymac kciuki za Aidanne bo inaczej wpierdol bij... ja nie zalicze to twoja wina bedzie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:26 am
Kiray Ozzwald Trzymac kciuki za Aidanne bo inaczej wpierdol bij... jaki odwazny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:30 am
Aidanna Kiray Ozzwald Trzymac kciuki za Aidanne bo inaczej wpierdol bij... ja nie zalicze to twoja wina bedzie scream taaa.... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:33 am
Aidanna Kiray Ozzwald Trzymac kciuki za Aidanne bo inaczej wpierdol bij... ja nie zalicze to twoja wina bedzie scream okej i bede mial jakies represje z tego powodu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:34 am
Kiray Aidanna Kiray Ozzwald Trzymac kciuki za Aidanne bo inaczej wpierdol bij... ja nie zalicze to twoja wina bedzie scream okej i bede mial jakies represje z tego powodu?? embargo na biby na Natolinie wink Chaz: on odwazny bo juz raz mu powiedzialem jak bylem w 3 dupy napity ze jego nie uderze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:39 am
Kiray Aidanna Kiray Ozzwald Trzymac kciuki za Aidanne bo inaczej wpierdol bij... ja nie zalicze to twoja wina bedzie scream okej i bede mial jakies represje z tego powodu?? bedziesz miec mnie na sumieniu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald embargo na biby na Natolinie wink Chaz: on odwazny bo juz raz mu powiedzialem jak bylem w 3 dupy napity ze jego nie uderze o kuzwa... nie chcialem crying nom... a gdy Ozz jest "w 3 dupy napity" to latwo jest dostac... wiec taka obietnica to cos cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
>Wchodzi otumaniony po 2 egzaminach<
Ja jestem ostatnimi czasy dobry ale, Panie Mroczny Tatku dostaje skargi, ze ludzi denerwojesz, co sie dzieje ? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:40 am
Aidanna bedziesz miec mnie na sumieniu xp bardziej sie boje tego o czym mowil Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:44 am
Kiray Aidanna bedziesz miec mnie na sumieniu xp bardziej sie boje tego o czym mowil Ozz ja, Ozz... jedno i to samo rofl wkoncu moj maz 4laugh heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:47 am
BeeWolf_san >Wchodzi otumaniony po 2 egzaminach< Ja jestem ostatnimi czasy dobry ale, Panie Mroczny Tatku dostaje skargi, ze ludzi denerwojesz, co sie dzieje ? ...dobrze ze mi przypomniales ide sie pouczyc Aid jak dlamnie to jest duuuza roznica narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:48 am
BeeWolf_san >Wchodzi otumaniony po 2 egzaminach< Ja jestem ostatnimi czasy dobry ale, Panie Mroczny Tatku dostaje skargi, ze ludzi denerwojesz, co sie dzieje ? ...ciekawe od kogo i czym denerwuje... rolleyes confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|