|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:08 pm
Omega Sun Twistus ninja niepomagasz mi wcale a wcale ninja pomagam, sam sie nauczy to da Ci spokoj wink Kiray a co bede miala z tego ninja ? Poza tym musisz siedziec a nie lezec *wyjmuje bimberek w zlotej butelce* bimberek... ale nei byle jaki to jest... *pisze markerem na butelce* Super Bimber *siada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:12 pm
Kiray Omega Sun Twistus ninja niepomagasz mi wcale a wcale ninja pomagam, sam sie nauczy to da Ci spokoj wink Kiray a co bede miala z tego ninja ? Poza tym musisz siedziec a nie lezec *wyjmuje bimberek w zlotej butelce* bimberek... ale nei byle jaki to jest... *pisze markerem na butelce* Super Bimber *siada* czy to byl niemy rozkaz albo szantaz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:13 pm
Kiray Omega Sun Kiray a co bede miala z tego ninja ? Poza tym musisz siedziec a nie lezec *wyjmuje bimberek w zlotej butelce* bimberek... ale nei byle jaki to jest... *pisze markerem na butelce* Super Bimber *siada* mhm *oglada uwaznie butelke* ok, niech bedzie. Moze przehandluje go na cos wartosciowego wink Mozesz tez napisac za mnie jutro kolo z postepowania adm. ninja *demonstruje technike masazu: masu masu plecki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:16 pm
Omega Sun mhm *oglada uwaznie butelke* ok, niech bedzie. Moze przehandluje go na cos wartosciowego wink Mozesz tez napisac za mnie jutro kolo z postepowania adm. ninja *demonstruje technike masazu: masu masu plecki* o jak zajebiscie normalnie czuje sie jak mlody bog jeszcze tu *pokazuje miejsce gdzie jeszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:21 pm
eh mile panie ide spac narescie sie wyspie *jupi* japonki to maja dobrze - wstaja rano i znow w kimono mrgreen dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:22 pm
Parapapszy... madafaka... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:23 pm
Kiray o jak zajebiscie normalnie czuje sie jak mlody bog jeszcze tu *pokazuje miejsce gdzie jeszcze* *masu masu* to juz mi wisisz druga butelke blaugh Ostatnio wlasnie kupilam plytke o sztuce relaksacji i tam pokazywali takie rozne fajne techniki. Juz testowalam na ludziach, dziala super, od razu znika wszelkie napiecie miesniowe spowodowane stresem i bole od przecwiczenia miesni i zlej postawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:29 pm
Twistus czy to byl niemy rozkaz albo szantaz mrgreen On chce cie wykorzystac, od co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:41 pm
Omega Sun Kiray o jak zajebiscie normalnie czuje sie jak mlody bog jeszcze tu *pokazuje miejsce gdzie jeszcze* *masu masu* to juz mi wisisz druga butelke blaugh Ostatnio wlasnie kupilam plytke o sztuce relaksacji i tam pokazywali takie rozne fajne techniki. Juz testowalam na ludziach, dziala super, od razu znika wszelkie napiecie miesniowe spowodowane stresem i bole od przecwiczenia miesni i zlej postawy. *wstaje z konta* to raczej obecnosc Omi tak na nich wplywa wink *idzie zamknac drzmi na klucz przed adminem sieci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 3:46 am
eh.. dzien sie zle zapowiada >.> *trzęsu*
# Scott Stapp - [The Great Divide #09] You Will Soar heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 4:34 am
Lethiel eh.. dzien sie zle zapowiada >.> *trzęsu*
# Scott Stapp - [The Great Divide #09] You Will Soar heart *podaje koc i ciepla cherbate* prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 5:15 am