|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:43 pm
Twistus moja wdziecznosc mrgreen
*podpija JEGO przydzial* mrgreen e to za malo chce cos jeszcze *nalewa jej malutka... naprawde malutka porcje do szklanki i podaje jej szklanke* musze oszczedzac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:46 pm
Omega Sun Kiray *rozsypal mu sie popcorn* szkoda i co ja teraz zrobie *wsuwa mu druga paczke i szybko zabiera reke* wink *proboje ja obslinic* no i sie nei udalo *zajade popcorn i mysli jak ja przechytrzyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:46 pm
Kiray Twistus moja wdziecznosc mrgreen
*podpija JEGO przydzial* mrgreen e to za malo chce cos jeszcze *nalewa jej malutka... naprawde malutka porcje do szklanki i podaje jej szklanke* musze oszczedzac xd co mianowicie:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:47 pm
opcy taa.. a maja plyte z UT bo bez niej chyba patcha nie zainstalujesz.. pewnie ze maja. a mowilem ze sam im to zainstaluje i mowilem im tez o patchu -.- oczywiscie przytakiwali. pozniej jeden sie mnie zapytal gdzie ten caly patch jest confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:47 pm
opcy taa.. a maja plyte z UT bo bez niej chyba patcha nie zainstalujesz.. pogralbym z wami ale mam zwalony monitor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:49 pm
Kiray opcy taa.. a maja plyte z UT bo bez niej chyba patcha nie zainstalujesz.. pogralbym z wami ale mam zwalony monitor tnie? hym... a ja musze znalesc stalego gracza. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:49 pm
mozesz mi zrobic masaz plecow... chyba ze wolisz robic masaz stop pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:52 pm
Mroczny Tato Kiray opcy taa.. a maja plyte z UT bo bez niej chyba patcha nie zainstalujesz.. pogralbym z wami ale mam zwalony monitor tnie? hym... a ja musze znalesc stalego gracza. sweatdrop spala sie a poza tym musze snipera w RO do lvlowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:53 pm
*smark*
dalej tu jestem jakby co
Aesop Rock [Bazooka Tooth #15] Mars Attacks [4:39]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:54 pm
Kiray mozesz mi zrobic masaz plecow... chyba ze wolisz robic masaz stop pirate mrgreen mam instruktazowe plyty z lekcjami relaksacyjnego masazu i ksiazki o akupresurze, moge Cie nauczyc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:57 pm
Omega Sun Kiray mozesz mi zrobic masaz plecow... chyba ze wolisz robic masaz stop pirate mrgreen mam instruktazowe plyty z lekcjami relaksacyjnego masazu i ksiazki o akupresurze, moge Cie nauczyc ninja *kladzie sie na kanapie* mozesz zrobic maly pokaz ja taki zmeczony jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:58 pm
Omega Sun Kiray mozesz mi zrobic masaz plecow... chyba ze wolisz robic masaz stop pirate mrgreen mam instruktazowe plyty z lekcjami relaksacyjnego masazu i ksiazki o akupresurze, moge Cie nauczyc ninja ninja niepomagasz mi wcale a wcale ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:02 pm
bucidziespac.......
Aesop Rock [Fast Cars, Danger, Fire And Knives EP #07] Food, Clothes, Medicine [4:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:03 pm
Twistus ninja niepomagasz mi wcale a wcale ninja pomagam, sam sie nauczy to da Ci spokoj wink Kiray a co bede miala z tego ninja ? Poza tym musisz siedziec a nie lezec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|