|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:34 pm
Omega Sun Kiray *wzera sie w popkorn przy okazji sliniac jej reke* to moze jakis maly bis? rozmowy w tloku leca... *dyskretnie wyciera reke* na razie dymow chyba nie bedzie *rozsypal mu sie popcorn* szkoda i co ja teraz zrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:35 pm
Kiray Twistus a spokojnie choc lekko zniesmaczona jestem 3nodding gdzie bimber misiek mrgreen czemu zniesmaczona? a bylas w jednostce po wlasny przydzial *wyciaga manierke i popija popcorn* odzywa sie w emnie przyzzwoitosc xd
Twoj przydzial to moj przydzial mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:35 pm
Kiray Autark Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja ustaw sie w kolejce *odzywa sie z konta* ale ja wykupilem karnet... oz ta biurokracja, niech Ci bedzie *wraca do opieki nad sloikiem miodu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:38 pm
idziesz pograc w utka? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Kiray Twistus a spokojnie choc lekko zniesmaczona jestem 3nodding gdzie bimber misiek mrgreen czemu zniesmaczona? a bylas w jednostce po wlasny przydzial *wyciaga manierke i popija popcorn* odzywa sie w emnie przyzzwoitosc xd
Twoj przydzial to moj przydzial mrgreen tia jasne a co ja bede z tego mial? *popija SWOJ przydzial*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato idziesz pograc w utka? xd O.o to az nienormalne sie robi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:39 pm
Kiray Twistus Kiray Twistus a spokojnie choc lekko zniesmaczona jestem 3nodding gdzie bimber misiek mrgreen czemu zniesmaczona? a bylas w jednostce po wlasny przydzial *wyciaga manierke i popija popcorn* odzywa sie w emnie przyzzwoitosc xd
Twoj przydzial to moj przydzial mrgreen tia jasne a co ja bede z tego mial? *popija SWOJ przydzial* moja wdziecznosc mrgreen
*podpija JEGO przydzial* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:39 pm
Twistus Mroczny Tato idziesz pograc w utka? xd O.o to az nienormalne sie robi xd to moja nowa mania xp dlatego eMka sie wkurza ze za malo czasu jej poswiecam a za duzo grom domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:40 pm
Autark oz ta biurokracja, niech Ci bedzie *wraca do opieki nad sloikiem miodu* zebys nie byl na mnie tak bardzo zly *pokazuje mu paszport polsatu* oi Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
za 20 minut to ide spac....
nie mam humoru na pierdoly..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray *rozsypal mu sie popcorn* szkoda i co ja teraz zrobie *wsuwa mu druga paczke i szybko zabiera reke* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:41 pm
Twistus moja wdziecznosc mrgreen
*podpija JEGO przydzial* mrgreen co sie stalo? co sie stalo? znowu chlanie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:42 pm
opcy za 20 minut to ide spac.... nie mam humoru na pierdoly.. no nic... szkoda. trzeba wytlumaczyc komus z mojej klasy co to jest patch rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:43 pm
taa.. a maja plyte z UT bo bez niej chyba patcha nie zainstalujesz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|