|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:21 pm
Twistus ninja to nie rasizm tylko chyba nazizm...ale moge sie mylic ninja b mozliwe
ale mysle ze musialabys tu pomieszkac troche i sama zobaczyc
uciekam grac... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:23 pm
Julka mam nadzieje ze sobie ulzylas dziecinko
bo mnie bardzo rozbawilas rofl
*gone* cieszy mnie to niezmiernie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:24 pm
ninja *wkrada sie przez okno*
*skrada sie pod kanape*
*zajmuje strategiczna pozycje*
*ma nadzieje na jakies dymy* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:25 pm
Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja tu lejt misiek tu lejt wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:27 pm
Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja *wsuwa mu pod kanape paczke popkornu* chyba sie spozniles troszke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:27 pm
Twistus Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja tu lejt misiek tu lejt wink mrgreen s**t mam pecha co tam? jak tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:28 pm
Kiray Twistus Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja tu lejt misiek tu lejt wink mrgreen s**t mam pecha co tam? jak tam? a spokojnie choc lekko zniesmaczona jestem 3nodding gdzie bimber misiek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:29 pm
Omega Sun Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja *wsuwa mu pod kanape paczke popkornu* chyba sie spozniles troszke *wzera sie w popkorn przy okazji sliniac jej reke* to moze jakis maly bis? rozmowy w tloku leca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:31 pm
Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja ustaw sie w kolejce *odzywa sie z konta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:31 pm
Twistus a spokojnie choc lekko zniesmaczona jestem 3nodding gdzie bimber misiek mrgreen czemu zniesmaczona? a bylas w jednostce po wlasny przydzial *wyciaga manierke i popija popcorn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:32 pm
Kiray *wzera sie w popkorn przy okazji sliniac jej reke* to moze jakis maly bis? rozmowy w tloku leca... *dyskretnie wyciera reke* na razie dymow chyba nie bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:32 pm
Autark Kiray ninja *wkrada sie przez okno* *skrada sie pod kanape* *zajmuje strategiczna pozycje* *ma nadzieje na jakies dymy* ninja ustaw sie w kolejce *odzywa sie z konta* ale ja wykupilem karnet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 1:34 pm
a ja wam powiem ze rasisci moze maja plytkie poglady i dosc hym... 'rygorystyczne' zasady dla wszystkich polakow ale tak normalnie to sa spoko i da sie z nimi pogadac. nienawisc do zydow, murzynow czy tez chinczykow, japonczykow itp. to oddzielna sprawa, bo w koncu kazdy ma swoj poglad. nie chwale rasizmu i w sumie jestem temu po czesci przeciwny. ale kazdy ma wlasne zdanie na ten temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|