|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:21 am
Mroczny Tato renge_karen Mroczny Tato witam 3nodding sie porobilo na galerii xp domokun akab ><eee? okresl sie nie kumasz >>? akab to akab>> i wszytsko jasne xP jak czarna dziura nie ; P? CO sie porobilo na galerii? Dawno mnie nie bylo na Gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:23 am
Lina-san nie kumasz >>? akab to akab>> i wszytsko jasne xP jak czarna dziura nie ; P? CO sie porobilo na galerii? Dawno mnie nie bylo na Gai... ta... a tam maly spor miedzy hym... damska prowokacja xp no to teraz musisz troche nadrobic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:25 am
ninja *wladza czuwa* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:25 am
Mroczny Tato Lina-san nie kumasz >>? akab to akab>> i wszytsko jasne xP jak czarna dziura nie ; P? CO sie porobilo na galerii? Dawno mnie nie bylo na Gai... ta... a tam maly spor miedzy hym... damska prowokacja xp no to teraz musisz troche nadrobic wink Oj duzo musze nadrobic...>> Damska prowokacja mowisz ; P? Tam chyba bylo to zawsze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:28 am
Lina-san Mroczny Tato Lina-san nie kumasz >>? akab to akab>> i wszytsko jasne xP jak czarna dziura nie ; P? CO sie porobilo na galerii? Dawno mnie nie bylo na Gai... ta... a tam maly spor miedzy hym... damska prowokacja xp no to teraz musisz troche nadrobic wink Oj duzo musze nadrobic...>> Damska prowokacja mowisz ; P? Tam chyba bylo to zawsze XD czy ja wiem... zbedne sa niektore komentarze. mnie to w sumie kila, ale nie kazdego to tak obchodzi. ot co eh tyle czasu i dalej takie problemy xp a co Lina zamierzasz czesiej tu przebywac? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:38 am
Mroczny Tato Lina-san Mroczny Tato Lina-san nie kumasz >>? akab to akab>> i wszytsko jasne xP jak czarna dziura nie ; P? CO sie porobilo na galerii? Dawno mnie nie bylo na Gai... ta... a tam maly spor miedzy hym... damska prowokacja xp no to teraz musisz troche nadrobic wink Oj duzo musze nadrobic...>> Damska prowokacja mowisz ; P? Tam chyba bylo to zawsze XD czy ja wiem... zbedne sa niektore komentarze. mnie to w sumie kila, ale nie kazdego to tak obchodzi. ot co eh tyle czasu i dalej takie problemy xp a co Lina zamierzasz czesiej tu przebywac? ;> CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:45 am
Lina-san CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;] wiele osob przez to zrezygnowalo... w sumie masz racje. ja tam jestem i rezygnowac narazie nie zamierzam wink a jak tam zaplanowane wakacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:51 am
Lina-san CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;] nie ma tego klimatu, bo niektorzy uzytkownicy forum skutecznie zniechecili innych do postowania. Szkoda tylko, ze odchodza nie ci co powinni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:54 am
Omega Sun Lina-san CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;] nie ma tego klimatu, bo niektorzy uzytkownicy forum skutecznie zniechecili innych do postowania. Szkoda tylko, ze odchodza nie ci co powinni... ale nie kazdy ma czas i ochote tu wchdozic ma sie wazniejsze sprawy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:56 am
Twistus Omega Sun Lina-san CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;] nie ma tego klimatu, bo niektorzy uzytkownicy forum skutecznie zniechecili innych do postowania. Szkoda tylko, ze odchodza nie ci co powinni... ale nie kazdy ma czas i ochote tu wchdozic ma sie wazniejsze sprawy :]a niektorych gaia po prostu znudzila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:58 am
Mroczny Tato Twistus Omega Sun Lina-san CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;] nie ma tego klimatu, bo niektorzy uzytkownicy forum skutecznie zniechecili innych do postowania. Szkoda tylko, ze odchodza nie ci co powinni... ale nie kazdy ma czas i ochote tu wchdozic ma sie wazniejsze sprawy :]a niektorych gaia po prostu znudzila gaia moze nie ...raczej POGG bo suzo osob sie loguje ale tu nie zagladam nawet:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:58 am
Twistus Omega Sun Lina-san CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;] nie ma tego klimatu, bo niektorzy uzytkownicy forum skutecznie zniechecili innych do postowania. Szkoda tylko, ze odchodza nie ci co powinni... ale nie kazdy ma czas i ochote tu wchdozic ma sie wazniejsze sprawy :]to tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 10:00 am
Twistus gaia moze nie ...raczej POGG bo suzo osob sie loguje ale tu nie zagladam nawet:] w sumie to tez... paru polakow tu zapraszalem i sie logowalo, ale jak rozmawialo to nie umialo sie wbic w towarzycho i darowali sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 10:02 am
Mroczny Tato Lina-san CHyba tak ^_^. Kiedys bywałam dośc czesto, ale jak dla mnei Gaia nei ma juz tego klimatu co kiedys ^^: Oj czuje sie jak staruszka ;] wiele osob przez to zrezygnowalo... w sumie masz racje. ja tam jestem i rezygnowac narazie nie zamierzam wink a jak tam zaplanowane wakacje? Teraz sie przyzwyczajam do nowego wygladu Gai i obslugi xD. Jak dla mnie wczesniejsza wersja byla duzo wygodniejsza w uzyciu. Po powrocie zastalam mnostwo nowych rzeczy i sama nie wiem co do czego sluzy Oo;; Narazie tylko na pierwszy tydzien sierpnia jade na slowacje. A w lipcu chyba sie rozjerze za jakimiś koncertami w okolicy Warszawy ;> Mam nadzieje, że znajdzie się coś wartego uwagi ^^ bo nie bylam na fajnym koncercie od czascu Closterkellera w Rock pubie Quote: nie ma tego klimatu, bo niektorzy uzytkownicy forum skutecznie zniechecili innych do postowania. Szkoda tylko, ze odchodza nie ci co powinni... Masz na mysli to co sie dzialo np. w galerii? Looknelam bo doszly mnie sluchy ze tam sie cos neipokojacego dzialo ^^;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 10:03 am
Lina-san Quote: nie ma tego klimatu, bo niektorzy uzytkownicy forum skutecznie zniechecili innych do postowania. Szkoda tylko, ze odchodza nie ci co powinni... Masz na mysli to co sie dzialo np. w galerii? Looknelam bo doszly mnie sluchy ze tam sie cos neipokojacego dzialo ^^;; nie, mowilam ogolnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|