|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:33 pm
Kiray Delein the Wildest Przestan, ty chyba rok ode mnei starszy jestes, ne? nom... jak bedziesz w moim wieku dopiero bedziesz sie cula staro rofl czemu juz nie bylo "kochany" crying mrgreen z ktorego miesiaca jestes...kochany? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:33 pm
Delein the Wildest Kiray ale ty dzisiaj wulgarna jestes mrgreen ale Trwam mam puszczone rofl jest Ci wybaczone... kurcze niestety ale musze spadac jutro kolejny ciezki dzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:35 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray ale ty dzisiaj wulgarna jestes mrgreen ale Trwam mam puszczone rofl jest Ci wybaczone... kurcze niestety ale musze spadac jutro kolejny ciezki dzien Zatem mokrych snow Ci zyczę :] I oby jutrzejszy dzien nie byl ciezki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:35 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Przestan, ty chyba rok ode mnei starszy jestes, ne? nom... jak bedziesz w moim wieku dopiero bedziesz sie cula staro rofl czemu juz nie bylo "kochany" crying mrgreen z ktorego miesiaca jestes...kochany? XD z pieknego zawsze slonecznego kwietnia xd tak lepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:36 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Przestan, ty chyba rok ode mnei starszy jestes, ne? nom... jak bedziesz w moim wieku dopiero bedziesz sie cula staro rofl czemu juz nie bylo "kochany" crying mrgreen z ktorego miesiaca jestes...kochany? XD z pieknego zawsze slonecznego kwietnia xd tak lepiej mrgreen No, to 10 miechow starszy :] Nie ma zle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:36 pm
Delein the Wildest Zatem mokrych snow Ci zyczę :] I oby jutrzejszy dzien nie byl ciezki. redface thx ale i tak bedzie dobranoc karaluchy pod poduchy i takie tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:37 pm
Kiray Delein the Wildest Zatem mokrych snow Ci zyczę :] I oby jutrzejszy dzien nie byl ciezki. redface thx ale i tak bedzie dobranoc karaluchy pod poduchy i takie tam dobranoc :] *dopija reszte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 12:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 5:23 am
nie bry...
zmykam sie pouczyc ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 6:39 am
EvilYuki nie bry... zmykam sie pouczyc ;3 xd xd xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:33 am
Witka czy ktos sie nie uczy???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:38 am
renge_karen Witka czy ktos sie nie uczy??????? ja... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:43 am
opcy renge_karen Witka czy ktos sie nie uczy??????? ja... mrgreen OOOOOOOOOOOOO!!!!!! Tak ^^
Czadzior ze mareszcie ktos jest biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:44 am
renge_karen opcy renge_karen Witka czy ktos sie nie uczy??????? ja... mrgreen OOOOOOOOOOOOO!!!!!! Tak ^^
Czadzior ze mareszcie ktos jest biggrin ^^jupi jupi! hura.. uuu uu uuu!! neutral surprised kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|