|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:12 pm
Delein the Wildest Ogladalam :d Kurde ale z niego ciacho... ciacho confused a juz wiem lubi lukier mrgreen Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią: - Grzegorz gdzie byłeś?! - Biegałem... - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:13 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest nu nu masazyk, a potem za winkiel i macu! rofl heart heart pamietaj ze to Ty zaproponowalas mrgreen A gdzie tam ja? Popatrz na mnie, take niewinne malenstwo... tia jasne cicha woda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:14 pm
Kiray Delein the Wildest Ogladalam :d Kurde ale z niego ciacho... ciacho confused a juz wiem lubi lukier mrgreen Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią: - Grzegorz gdzie byłeś?! - Biegałem... - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?... XD On jest biedny, wszyscy po nim jada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:16 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest nu nu masazyk, a potem za winkiel i macu! rofl heart heart pamietaj ze to Ty zaproponowalas mrgreen A gdzie tam ja? Popatrz na mnie, take niewinne malenstwo... tia jasne cicha woda... mow mi rybka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:18 pm
Delein the Wildest XD On jest biedny, wszyscy po nim jada... no i? chyba nagle nie zrobilo Ci go zal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:19 pm
Kiray Delein the Wildest XD On jest biedny, wszyscy po nim jada... no i? chyba nagle nie zrobilo Ci go zal Gdzie tam, to ironia byla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:20 pm
rybka lubi plywac *polewa* *pije* kurde pozno sie robi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:22 pm
Kiray rybka lubi plywac *polewa* *pije* kurde pozno sie robi *pije* aj tam pozno...marudzisz kochany... WNMP: Chicago Soundtrack- Cell Block Tango
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:22 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest XD On jest biedny, wszyscy po nim jada... no i? chyba nagle nie zrobilo Ci go zal Gdzie tam, to ironia byla XD no ja mysle xd Mundial mecz Polska - Brazylia. Zawodnicy brazylijscy ida do szatni, a tam tylko koszulka i spodenki Ronaldinho, wiec reszta druzyny mowi do niego "no trudno bedziesz gral sam". I poszli na piwo do pubu. Pija sobie pija i nagle w tv podaja wynik meczu 0-1 (w 34 minucie ronaldinho) no to sie ucieszyli. Pija dalej. a tu podaja wynik koncowy meczu 1-1 (83 m Rasiak) No to nastepnego dnia zawodnicy brazylijscy pytaja sie Ronaldinho - czemu dales sobie strzelic bramke przeciez tak dobrze Ci szlo - no wiecie chlopaki w 46 minucie dostalem czerwona kartke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:25 pm
Delein the Wildest Kiray rybka lubi plywac *polewa* *pije* kurde pozno sie robi *pije* aj tam pozno...marudzisz kochany... WNMP: Chicago Soundtrack- Cell Block Tango dobrze ci mowic bo jestes mloda i wogole... *dyskretny obluk* a ja juz stary i musze uwazac na siebie: wczesnie isc spac, rano profilaktycznie proszki brac i wogole sie oszczedzac... "kochany" heart redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:26 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest XD On jest biedny, wszyscy po nim jada... no i? chyba nagle nie zrobilo Ci go zal Gdzie tam, to ironia byla XD no ja mysle xd Mundial mecz Polska - Brazylia. Zawodnicy brazylijscy ida do szatni, a tam tylko koszulka i spodenki Ronaldinho, wiec reszta druzyny mowi do niego "no trudno bedziesz gral sam". I poszli na piwo do pubu. Pija sobie pija i nagle w tv podaja wynik meczu 0-1 (w 34 minucie ronaldinho) no to sie ucieszyli. Pija dalej. a tu podaja wynik koncowy meczu 1-1 (83 m Rasiak) No to nastepnego dnia zawodnicy brazylijscy pytaja sie Ronaldinho - czemu dales sobie strzelic bramke przeciez tak dobrze Ci szlo - no wiecie chlopaki w 46 minucie dostalem czerwona kartke XDD Oz w morde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:28 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray rybka lubi plywac *polewa* *pije* kurde pozno sie robi *pije* aj tam pozno...marudzisz kochany... WNMP: Chicago Soundtrack- Cell Block Tango dobrze ci mowic bo jestes mloda i wogole... *dyskretny obluk* a ja juz stary i musze uwazac na siebie: wczesnie isc spac, rano profilaktycznie proszki brac i wogole sie oszczedzac... "kochany" heart redface Przestan, ty chyba rok ode mnei starszy jestes, ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:29 pm
ale ty dzisiaj wulgarna jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:30 pm
Kiray ale ty dzisiaj wulgarna jestes mrgreen ale Trwam mam puszczone rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:31 pm
Delein the Wildest Przestan, ty chyba rok ode mnei starszy jestes, ne? nom... jak bedziesz w moim wieku dopiero bedziesz sie cula staro rofl czemu juz nie bylo "kochany" crying mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|