|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:48 pm
Mroczny Tato dobra moi dorosli. szpadam spac dobrej i uwazajcie na siebie wink branoc 3nodding Z wzajemnoscia biggrin Bay :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:50 pm
Mroczny Tato dobra moi dorosli. szpadam spac dobrej i uwazajcie na siebie wink branoc 3nodding najmocniejsi zostali mrgreen dobrze ze poszedl bo niedlugo ja musze isc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:50 pm
Kiray np Kiray Pan i Wladca albo Kiray Wojownik z zordem Leniwca mrgreen dokladnie tak samo pomyslalem jak przeczytalem jej pierwsze posty wiesz udawalem caly czas ze ja lubie bo tu wszyscy "podobno" ja znaja i lubia wiec nie chcialem sie wyrozniac bo by mnie jeszcze pobila czy cos... tak naprawde to ona byla nienormalna nie to co Ty... Ty to fajna babeczka jestes i wogole dobrze wygladasz heart mrgreen *lustruje ja uwaznie* *rumieniec* Bo wiesz pan...zawsze sie takie znajda, co sie podszywaja i uwazaja, ze sa "och" i "ach"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:54 pm
Delein the Wildest *rumieniec* Bo wiesz pan...zawsze sie takie znajda, co sie podszywaja i uwazaja, ze sa "och" i "ach"... jaki tam pan *wyciaga flaszke polewa do szklanek* bruderszafcik?? [nie wiem jak to sie pisze] *robi brudzia* mow mi Generale Kiray mrgreen *buzi na przywitanie* ja wiem tylko my jestesmy tacy naturalni a tu takich jak ta Delein jest pelno... wiec z nimi nie gadaj zadawaj sie tylko z Partyzantami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:56 pm
Kiray Delein the Wildest *rumieniec* Bo wiesz pan...zawsze sie takie znajda, co sie podszywaja i uwazaja, ze sa "och" i "ach"... jaki tam pan *wyciaga flaszke polewa do szklanek* bruderszafcik?? [nie wiem jak to sie pisze] *robi brudzia* mow mi Generale Kiray mrgreen *buzi na przywitanie* ja wiem tylko my jestesmy tacy naturalni a tu takich jak ta Delein jest pelno... wiec z nimi nie gadaj zadawaj sie tylko z Partyzantami blaugh *cmok* Nu wiec Delein jestem. TA Delein. Ta wlasciwa. Tajest panie General. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:59 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest *rumieniec* Bo wiesz pan...zawsze sie takie znajda, co sie podszywaja i uwazaja, ze sa "och" i "ach"... jaki tam pan *wyciaga flaszke polewa do szklanek* bruderszafcik?? [nie wiem jak to sie pisze] *robi brudzia* mow mi Generale Kiray mrgreen *buzi na przywitanie* ja wiem tylko my jestesmy tacy naturalni a tu takich jak ta Delein jest pelno... wiec z nimi nie gadaj zadawaj sie tylko z Partyzantami blaugh *cmok* Nu wiec Delein jestem. TA Delein. Ta wlasciwa. Tajest panie General. mrgreen no to super heart jak przyjdzie tamta stara to jej nakopiemy w dupsko... a dokladniej Ty nakopiesz [ja kobiet nie bije].. a jeszcze dokladniej nie nakopiesz tylko pokonasz ja w walce na gole klaty zuch dziwczyna... to teraz podaj piwo z lodowki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:00 pm
a wogole to lubisz pilke nozna?? bo tamta to tylko udawala ze lubi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:00 pm
Kiray no to super heart jak przyjdzie tamta stara to jej nakopiemy w dupsko... a dokladniej Ty nakopiesz [ja kobiet nie bije].. a jeszcze dokladniej nie nakopiesz tylko pokonasz ja w walce na gole klaty zuch dziwczyna... to teraz podaj piwo z lodowki mrgreen Pewnie, w ogole cale gole sie lac bedziemy XD Jasne i co jeszcze? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:01 pm
Kiray a wogole to lubisz pilke nozna?? bo tamta to tylko udawala ze lubi blaugh Ba, lubiju lubiju! Tylko w nasza druzyne nie wierzu, bo to dupy wolowe...ale zyczu im dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:03 pm
Delein the Wildest Kiray no to super heart jak przyjdzie tamta stara to jej nakopiemy w dupsko... a dokladniej Ty nakopiesz [ja kobiet nie bije].. a jeszcze dokladniej nie nakopiesz tylko pokonasz ja w walce na gole klaty zuch dziwczyna... to teraz podaj piwo z lodowki mrgreen Pewnie, w ogole cale gole sie lac bedziemy XD Jasne i co jeszcze? mrgreen YES YES YES juz nei moge sie doczekac heart heart to moze maly masaz plecow... tak na poczatek naszej nowej wspanialej przyjazni... bo wiesz to juz taka tradycja na poggu jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:04 pm
Delein the Wildest Kiray a wogole to lubisz pilke nozna?? bo tamta to tylko udawala ze lubi blaugh Ba, lubiju lubiju! Tylko w nasza druzyne nie wierzu, bo to dupy wolowe...ale zyczu im dobrze. ja juz troche odzyskalem wiary no ale ja w takich sprawach optymista jestem a Borek u wojewodzkiego dzis byl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:04 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray no to super heart jak przyjdzie tamta stara to jej nakopiemy w dupsko... a dokladniej Ty nakopiesz [ja kobiet nie bije].. a jeszcze dokladniej nie nakopiesz tylko pokonasz ja w walce na gole klaty zuch dziwczyna... to teraz podaj piwo z lodowki mrgreen Pewnie, w ogole cale gole sie lac bedziemy XD Jasne i co jeszcze? mrgreen YES YES YES juz nei moge sie doczekac heart heart to moze maly masaz plecow... tak na poczatek naszej nowej wspanialej przyjazni... bo wiesz to juz taka tradycja na poggu jest xd nu nu masazyk, a potem za winkiel i macu! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:06 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray a wogole to lubisz pilke nozna?? bo tamta to tylko udawala ze lubi blaugh Ba, lubiju lubiju! Tylko w nasza druzyne nie wierzu, bo to dupy wolowe...ale zyczu im dobrze. ja juz troche odzyskalem wiary no ale ja w takich sprawach optymista jestem a Borek u wojewodzkiego dzis byl Ogladalam :d Kurde ale z niego ciacho...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:09 pm
Delein the Wildest nu nu masazyk, a potem za winkiel i macu! rofl heart heart pamietaj ze to Ty zaproponowalas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:11 pm
Kiray Delein the Wildest nu nu masazyk, a potem za winkiel i macu! rofl heart heart pamietaj ze to Ty zaproponowalas mrgreen A gdzie tam ja? Popatrz na mnie, take niewinne malenstwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|