|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:33 pm
Delein the Wildest Ja sie jedynie umylam mrgreen MT- nu nie wiem, pracowite wakacje sie szykuja :3 a czesc tak wogole my sie znamy? wiesz tu gdzies sie kreci dziewczyna o prawie identycznej ksywce "Delein" ale ostatnio ja jakas zadko widuje i dobrze bo ona byla jakas taka dziwna ale co tam bede Ci o niej mowil... szkoda slow mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:33 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Ja sie jedynie umylam mrgreen MT- nu nie wiem, pracowite wakacje sie szykuja :3 jak to?! bez ciebie wakacje to nie wakacje. juz jedne mi zepsulas crying Tobie tez? XD oO a co masowka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:36 pm
Delein the Wildest Kiray Mroczny Tato przetrwali najsilniejsi wink a wlasnie a nei powinienes isc juz spac jutro do szkoly mrgreen *pierdut* XD no co ty tez jz spac bo rodzice beda krzyczec Autorak... ja dzisiaj nawet Pala Rengersow ogladalem, wiec moim zdaniem sie nie kieruj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:36 pm
Kiray Delein the Wildest Ja sie jedynie umylam mrgreen MT- nu nie wiem, pracowite wakacje sie szykuja :3 a czesc tak wogole my sie znamy? wiesz tu gdzies sie kreci dziewczyna o prawie identycznej ksywce "Delein" ale ostatnio ja jakas zadko widuje i dobrze bo ona byla jakas taka dziwna ale co tam bede Ci o niej mowil... szkoda slow mrgreen wink Hej malutki mrgreen A to zdzira, podszywa sie? MT- no masowka to przesada :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:37 pm
ok, w kazdym razie dzieki, sprobuje obejrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:39 pm
Kiray no co ty tez jz spac bo rodzice beda krzyczec Stukaj sie kochany mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:40 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Ja sie jedynie umylam mrgreen MT- nu nie wiem, pracowite wakacje sie szykuja :3 a czesc tak wogole my sie znamy? wiesz tu gdzies sie kreci dziewczyna o prawie identycznej ksywce "Delein" ale ostatnio ja jakas zadko widuje i dobrze bo ona byla jakas taka dziwna ale co tam bede Ci o niej mowil... szkoda slow mrgreen wink Hej malutki mrgreen A to zdzira, podszywa sie? MT- no masowka to przesada :3 dalczego odrazu malutki blaugh a nie wiem ona tu oddawna jest i wiesz co... normalnie nie uwiezysz kazala na siebie mowic Najdziksza z Kobiet... normalnie wiocha na calego blaugh wink Autorak jak masz podreka cos innego to moze zrezygnuj... z drugiej strony tej ksiegi dzungli to kilka wersji chyba bylo wiec moze Twoja jest dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:41 pm
ninja i sie wapno rozkrecilo ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:42 pm
Delein the Wildest Kiray no co ty tez jz spac bo rodzice beda krzyczec Stukaj sie kochany mrgreen mmuuu mmuuu *robi z palcow rogi* *stuka ja* heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:42 pm
Kiray dalczego odrazu malutki blaugh a nie wiem ona tu oddawna jest i wiesz co... normalnie nie uwiezysz kazala na siebie mowic Najdziksza z Kobiet... normalnie wiocha na calego blaugh wink A jak chcesz byc nazywany? mrgreen Nu, rzeczywiscie idiotka...tak naprawde to pewnie chuda, piegowata, plaska deska siedzi przed tym monitorem i udaje dzika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:44 pm
Mroczny Tato ninja i sie wapno rozkrecilo ninja mrgreen o tej godzinie cos murujesz? wystarczy ze mam takiego sasiada daruj sobie na dzisiaj... jak ze szkoly wrocisz to skonczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:45 pm
Kiray Mroczny Tato ninja i sie wapno rozkrecilo ninja mrgreen o tej godzinie cos murujesz? wystarczy ze mam takiego sasiada daruj sobie na dzisiaj... jak ze szkoly wrocisz to skonczysz nie peniaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:45 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray no co ty tez jz spac bo rodzice beda krzyczec Stukaj sie kochany mrgreen mmuuu mmuuu *robi z palcow rogi* *stuka ja* heart mrgreen Bha XD no wiesz, tak offem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:46 pm
dobra moi dorosli. szpadam spac dobrej i uwazajcie na siebie wink branoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:48 pm
Delein the Wildest Kiray dalczego odrazu malutki blaugh a nie wiem ona tu oddawna jest i wiesz co... normalnie nie uwiezysz kazala na siebie mowic Najdziksza z Kobiet... normalnie wiocha na calego blaugh wink A jak chcesz byc nazywany? mrgreen Nu, rzeczywiscie idiotka...tak naprawde to pewnie chuda, piegowata, plaska deska siedzi przed tym monitorem i udaje dzika. np Kiray Pan i Wladca albo Kiray Wojownik z zordem Leniwca mrgreen dokladnie tak samo pomyslalem jak przeczytalem jej pierwsze posty wiesz udawalem caly czas ze ja lubie bo tu wszyscy "podobno" ja znaja i lubia wiec nie chcialem sie wyrozniac bo by mnie jeszcze pobila czy cos... tak naprawde to ona byla nienormalna nie to co Ty... Ty to fajna babeczka jestes i wogole dobrze wygladasz heart mrgreen *lustruje ja uwaznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|