|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:20 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Mnie tam daleko od Slaskiego slangu pirate a wiesz co to paryzol? cool Brzmi jak parasol. szybko sie uczysz... jeszcze beda z ciebie ludzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:23 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Mnie tam daleko od Slaskiego slangu pirate a wiesz co to paryzol? cool Brzmi jak parasol. szybko sie uczysz... jeszcze beda z ciebie ludzie wink zgadywalam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:25 pm
wiec lepiej zebys poczekala z tymi ludzmi blaugh a ten teges... wpadniecie do nas? bo rok temu cos planowalismy ale nie wyszlo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:26 pm
przetrwali najsilniejsi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:27 pm
widzial ktos "Ksiege dzungli"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:28 pm
Autark widzial ktos "Ksiege dzungli"? chyba ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark widzial ktos "Ksiege dzungli"? w bibliotece, pare lat temu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja sie jedynie umylam mrgreen MT- nu nie wiem, pracowite wakacje sie szykuja :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:29 pm
Mroczny Tato przetrwali najsilniejsi wink a wlasnie a nei powinienes isc juz spac jutro do szkoly mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:30 pm
Delein the Wildest Ja sie jedynie umylam mrgreen MT- nu nie wiem, pracowite wakacje sie szykuja :3 jak to?! bez ciebie wakacje to nie wakacje. juz jedne mi zepsulas crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:30 pm
Kiray Mroczny Tato przetrwali najsilniejsi wink a wlasnie a nei powinienes isc juz spac jutro do szkoly mrgreen *pierdut* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:31 pm
Kiray Mroczny Tato przetrwali najsilniejsi wink a wlasnie a nei powinienes isc juz spac jutro do szkoly mrgreen wstaje na 6ta i musze sie jeszcze histy pouczyc... a pierdole - wyrobie sie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Delein the Wildest Ja sie jedynie umylam mrgreen MT- nu nie wiem, pracowite wakacje sie szykuja :3 jak to?! bez ciebie wakacje to nie wakacje. juz jedne mi zepsulas crying Tobie tez? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Autark widzial ktos "Ksiege dzungli"? chyba ja da sie to ogladac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|