|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:43 pm
Kiray no ba zglosisz sie na jednostke to dostaniesz tam wlasny przydzial bimbru i przez tydzien bedziesz miala z nim zajecia praktyczne *wypija* *polewa* rozkaz to swietosc wink *pije z nim* xd 4747. Akurat - [Fantasmagorie] Fantasmagorie heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:45 pm
Kiray Twistus Kiray wstydzi sie czy jak? *polewa do szklanek* dla wszystkich starczy a dla Twist to w wiekszej szklance dam, aby znowu forme nabrala blaugh to rozkaz? wink no ba zglosisz sie na jednostke to dostaniesz tam wlasny przydzial bimbru i przez tydzien bedziesz miala z nim zajecia praktyczne *wypija* *polewa* ciekawe ze dzisiajsza mlodziez juz ma zraze do wszystkiego co panstwowe blaugh *stuk* *gul gul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:01 pm
*puff* *podciaga gacie* Miziu miziu? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:03 pm
Delein the Wildest *puff* *podciaga gacie* Miziu miziu? 4laugh widze ze po chorobie blaugh miziu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:04 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* *podciaga gacie* Miziu miziu? 4laugh widze ze po chorobie blaugh miziu 4laugh Odzyskuje sily witalne :3 Trza sie na fytnes zapisac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:06 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* *podciaga gacie* Miziu miziu? 4laugh widze ze po chorobie blaugh miziu 4laugh Odzyskuje sily witalne :3 Trza sie na fytnes zapisac! a nie lepsza joga na takie sprawy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:09 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* *podciaga gacie* Miziu miziu? 4laugh widze ze po chorobie blaugh miziu 4laugh Odzyskuje sily witalne :3 Trza sie na fytnes zapisac! a nie lepsza joga na takie sprawy? Na jakie? Kiedy mi tu energie wracaja, musze pozytkowac w roznorodny sposob rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:10 pm
Delein the Wildest Na jakie? Kiedy mi tu energie wracaja, musze pozytkowac w roznorodny sposob rofl witalnosc i takie tam duperele razz to biegaj do katow... i kazdy na tym zyska wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:12 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Na jakie? Kiedy mi tu energie wracaja, musze pozytkowac w roznorodny sposob rofl witalnosc i takie tam duperele razz to biegaj do katow... i kazdy na tym zyska wink Katow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:14 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Na jakie? Kiedy mi tu energie wracaja, musze pozytkowac w roznorodny sposob rofl witalnosc i takie tam duperele razz to biegaj do katow... i kazdy na tym zyska wink Katow? katow, katy = katowice xp sorry bede mowic jasniej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:16 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Na jakie? Kiedy mi tu energie wracaja, musze pozytkowac w roznorodny sposob rofl witalnosc i takie tam duperele razz to biegaj do katow... i kazdy na tym zyska wink Katow? katow, katy = katowice xp sorry bede mowic jasniej blaugh Mnie tam daleko od Slaskiego slangu pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:18 pm
Delein the Wildest Mnie tam daleko od Slaskiego slangu pirate a wiesz co to paryzol? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 2:19 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mnie tam daleko od Slaskiego slangu pirate a wiesz co to paryzol? cool Brzmi jak parasol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|