|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:06 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Jestem Rin whee * macha skrzydelkiem* ( kyaa i od roku tu jestem XDD, ale zadko wchodze sweatdrop ), ale tak naprawde .... ninja to jestem mama muminka ninja eek chcesz moze cukierka? ninja cool zalezy jaki smak mrgreen [autocenzura - kto sluchal Stasia ten moze wpadnie na to co chcialem powiedziec]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:06 pm
Witka, Kirayowaty, jak tam okres przed sesyjny ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:08 pm
UGABUGA O O! Zamroczony Tatko notatki i wszystkie ustawy poczytalem... a teraz szukam odpowiedzi na kilka pytan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:11 pm
BeeWolf_san Witka, Kirayowaty, jak tam okres przed sesyjny ? oi oi oi BeeWolfowaty PRZEJEBANE ten mam na zaliczenie dwoch przedmitow, w tym jeden zjebany a w nastepnym tygodniu mam 2 zerowki... i bylo by zajebiscie je zaliczyc bo pozniej na sesji tylko jeden przedmiot by byl... i to na sam koniec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:13 pm
Kiray BeeWolf_san Witka, Kirayowaty, jak tam okres przed sesyjny ? oi oi oi BeeWolfowaty PRZEJEBANE ten mam na zaliczenie dwoch przedmitow, w tym jeden zjebany a w nastepnym tygodniu mam 2 zerowki... i bylo by zajebiscie je zaliczyc bo pozniej na sesji tylko jeden przedmiot by byl... i to na sam koniec na ktorym roku jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:14 pm
Kiray BeeWolf_san Witka, Kirayowaty, jak tam okres przed sesyjny ? oi oi oi BeeWolfowaty PRZEJEBANE ten mam na zaliczenie dwoch przedmitow, w tym jeden zjebany a w nastepnym tygodniu mam 2 zerowki... i bylo by zajebiscie je zaliczyc bo pozniej na sesji tylko jeden przedmiot by byl... i to na sam koniec Pociesze cie biggrin Ja mam jutro o 18 Prawo cywilne. we wtorek mam historie i Konstytucje. We środe mam Administracje. A w czwartek zjebane prawo karne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:16 pm
Mroczny Tato Kiray BeeWolf_san Witka, Kirayowaty, jak tam okres przed sesyjny ? oi oi oi BeeWolfowaty PRZEJEBANE ten mam na zaliczenie dwoch przedmitow, w tym jeden zjebany a w nastepnym tygodniu mam 2 zerowki... i bylo by zajebiscie je zaliczyc bo pozniej na sesji tylko jeden przedmiot by byl... i to na sam koniec na ktorym roku jestes? pierwszym mrgreen Bee faktycznie pocieszyles mnie blaugh powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:17 pm
BeeWolf_san Pociesze cie biggrin Ja mam jutro o 18 Prawo cywilne. we wtorek mam historie i Konstytucje. We środe mam Administracje. A w czwartek zjebane prawo karne. Nie zazdroszcze ja bym sie nie nauczyla nigdy tych wszystkich rzeczy xp , to ja juz wole swoje choroby XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray pierwszym mrgreen Bee faktycznie pocieszyles mnie blaugh powodzenia zasadzilbym ci kopa na szczescie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|