|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:11 pm
Lina-san Terrorystka Frania Lina! biggrin *skok na nią* *turu turlu* Jak ja cie daaaaaaaawno nie widziałam wink
jakby co - tutaj eMka (M-Teen) wink Witaj ; > Nie bylo mnei dlugi czas Teraz chyba zancze troche akytwniej dzialac na gai ^^"" ahum. widze ze fryza zmienilas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:14 pm
Mroczny Tato degenerat Mroczny Tato degenerat Czemu masz opone na glowie? bo lowilem na nia praktycznie 2-3 miechy i podoba mi sie tak i avek 3nodding Ile opon musiales miec zeby to gucio dostac? pińćset eek eek Oz ******** eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:16 pm
Witaj!!!!! ^o^ M-Teen - no juz dwa razy ostatnim czasem ^^:: ale chyba wroce do swej starej w koncu przyzwyczailam sie do niej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:17 pm
Lina-san Witaj!!!!! ^o^ M-Teen - no juz dwa razy ostatnim czasem ^^:: ale chyba wroce do swej starej w koncu przyzwyczailam sie do niej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:26 pm
wesela som do dupy..
a widywanie sie na jeden dzien raz na dwa tygodnie zwieksza poziom schizofrenii...
i uj..
huh?! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie bylo mnie kupe czasu <3 i sie probuje zorientowac w itemkach XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Witaj!!!!! ^o^ M-Teen - no juz dwa razy ostatnim czasem ^^:: ale chyba wroce do swej starej w koncu przyzwyczailam sie do niej heeeejka 4laugh jak tam minął weekend :3?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:32 pm
ziignorowano mnie.... crying
surprised o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:34 pm
kairek Lina-san Witaj!!!!! ^o^ M-Teen - no juz dwa razy ostatnim czasem ^^:: ale chyba wroce do swej starej w koncu przyzwyczailam sie do niej heeeejka 4laugh jak tam minął weekend :3? Sobota byla zla i mroczna ninja bylam na koncercie i wylano na mnie piwo a dzis Yume sie do mnie zwalila ; P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:34 pm
opcy wesela som do dupy.. a widywanie sie na jeden dzien raz na dwa tygodnie zwieksza poziom schizofrenii... i uj.. huh?! surprised opcy *skok na plecy* jak ja Cie dawno nie widzialam!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:36 pm
Lina-san opcy wesela som do dupy.. a widywanie sie na jeden dzien raz na dwa tygodnie zwieksza poziom schizofrenii... i uj.. huh?! surprised opcy *skok na plecy* jak ja Cie dawno nie widzialam!! to samo moge powiedziec o Tobie.. mloda damo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|