|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:52 am
Lethiel degenerat Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD Glos: przyznaje ma fajny, autentycznie mi sie podoba. Ale repertuar NIE gonk nu a co z jej stylem ubierania ? 4laugh xd Nie przepadam za rozowymi kobietami z tlenionym lbem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:52 am
Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD wole Dode niż Paris Hilton.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:53 am
degenerat Lethiel degenerat Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD Glos: przyznaje ma fajny, autentycznie mi sie podoba. Ale repertuar NIE gonk nu a co z jej stylem ubierania ? 4laugh xd Nie przepadam za rozowymi kobietami z tlenionym lbem. *dodaje* i z futrem wkoło szyi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD wole Dode niż Paris Hilton. Hilton ! a fuj !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Marcinka i weźcie mnie teraz ratujcie. bedzie dobrze, po prostu mykaj do nauki i przetrzymaj do sprawdzianu do nauki? NAUKI? jak TO to można nazwać nauką... to jest znęcanie się nad zwierzętami, powinni ją do sądu podać! *foch* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:54 am
Terrorystka Frania Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD wole Dode niż Paris Hilton. Nie znam, nie wypowiadam sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:55 am
Marcinka Autark Marcinka i weźcie mnie teraz ratujcie. bedzie dobrze, po prostu mykaj do nauki i przetrzymaj do sprawdzianu do nauki? NAUKI? jak TO to można nazwać nauką... to jest znęcanie się nad zwierzętami, powinni ją do sądu podać! *foch* crying fajniutkie te zwierzatka ... nie martw sie, wierzymy w Ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:56 am
Lethiel Terrorystka Frania Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD wole Dode niż Paris Hilton. Hilton ! a fuj ! http://www.smog.pl/wideo/844/teledysk_paris_hilton/
brzydka, ma male cycki..... przynajmniej doda ma co pokazywac i przynajmniej jest ładna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:56 am
Autark Marcinka Autark Marcinka i weźcie mnie teraz ratujcie. bedzie dobrze, po prostu mykaj do nauki i przetrzymaj do sprawdzianu do nauki? NAUKI? jak TO to można nazwać nauką... to jest znęcanie się nad zwierzętami, powinni ją do sądu podać! *foch* crying fajniutkie te zwierzatka ... nie martw sie, wierzymy w Ciebie dobra, mykam przygotować ścią... pomoce naukowe rolleyes bai bai 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:57 am
degenerat Terrorystka Frania Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD wole Dode niż Paris Hilton. Nie znam, nie wypowiadam sie.
zasysaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcinka fajniutkie te zwierzatka ... nie martw sie, wierzymy w Ciebie dobra, mykam przygotować ścią... pomoce naukowe rolleyes bai bai 4laugh to ja tez mykam, pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Lethiel degenerat Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD Glos: przyznaje ma fajny, autentycznie mi sie podoba. Ale repertuar NIE gonk nu a co z jej stylem ubierania ? 4laugh xd Nie przepadam za rozowymi kobietami z tlenionym lbem. oh ! poprostu jestes zlosliwy ! scream rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:58 am
Lethiel degenerat Lethiel degenerat Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD Glos: przyznaje ma fajny, autentycznie mi sie podoba. Ale repertuar NIE gonk nu a co z jej stylem ubierania ? 4laugh xd Nie przepadam za rozowymi kobietami z tlenionym lbem. oh ! poprostu jestes zlosliwy ! scream rofl wink Mozliwe mrgreen Coz, nietolerncyjny jestem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 12:00 pm
Terrorystka Frania degenerat Terrorystka Frania Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD wole Dode niż Paris Hilton. Nie znam, nie wypowiadam sie.
zasysajSmieszkowa whee Mnie rozwalila piosenka z eurowizi Congratulation rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|