|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:42 am
nauka... leki... nauka... nauka... nauka... ZGON, amen stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:43 am
Marcinka przelewa piwo do butelki po kubusiu rolleyes Ach. Dziekuje serdecznie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:44 am
Autark ale milo jest sie dowiedziec czegos nowego wink ludziki, pilnujcie liczbe cytatow! Ja kiedys za cytaty oberwalem bana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:44 am
Marcinka Autark przesadzasz ... zdecydowanie przesadzasz ale dobrze ze dbasz o linie 3nodding *podaje niskokaloryczna Herbatke z muodem* dziękować *siada obok Autarka* 3nodding dostalem czeresnie i kawalek placka, prosze poczestuj sie *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:46 am
Marcinka nauka... leki... nauka... nauka... nauka... ZGON, amen stare co sie stalo? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:46 am
Autark Marcinka Autark przesadzasz ... zdecydowanie przesadzasz ale dobrze ze dbasz o linie 3nodding *podaje niskokaloryczna Herbatke z muodem* dziękować *siada obok Autarka* 3nodding dostalem czeresnie i kawalek placka, prosze poczestuj sie *podaje* dziękować *częstuje się* tylko jak zjem za dużo to rozpinanie spodni mi nie pomoże rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:47 am
degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:48 am
Marcinka dziękować *częstuje się* tylko jak zjem za dużo to rozpinanie spodni mi nie pomoże rolleyes to z przyjemnoscia pomoge rozepnac i inne rzeczy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:49 am
Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD Glos: przyznaje ma fajny, autentycznie mi sie podoba. Ale repertuar NIE gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:50 am
degenerat Lethiel degenerat Wez, przestan, jak slysze ja w radiu to mam ochote przez okno wywalic stare rofl heart *czochru czochr* no jak mozesz.. ma pięęęękny glos ! XD Glos: przyznaje ma fajny, autentycznie mi sie podoba. Ale repertuar NIE gonk nu a co z jej stylem ubierania ? 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:51 am
Marcinka i weźcie mnie teraz ratujcie. bedzie dobrze, po prostu mykaj do nauki i przetrzymaj do sprawdzianu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|