|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:35 am
Autark Marcinka ja sie rozpinam bo tego... eee... rolleyes tak? redface redface redface redface redface redface No bo ten... rolleyes jedna chwila w ustach, całe życie w biodrach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:35 am
kairek Autark kairek >.>.... rozmawiacie na jakiś skoordynowany temat? spekulujemy nad dewiacja wspolczesnej jednostki w czasie nichilistycznej wizji swiata i zwiazenemu z tym braku sensu zycia "nihilistycznej" przez samo h dziekuje, pierwszy raz uzywam te slowo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:36 am
Autark kairek Autark kairek >.>.... rozmawiacie na jakiś skoordynowany temat? spekulujemy nad dewiacja wspolczesnej jednostki w czasie nichilistycznej wizji swiata i zwiazenemu z tym braku sensu zycia "nihilistycznej" przez samo h dziekuje, pierwszy raz uzywam te slowo mrgreen a łyżka na to: NIEMOŻLIWE exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:37 am
Lethiel degenerat Lethiel degenerat Lethiel # Scott Stapp - [The Great Divide #09] You Will Soar heart
Dziendoberek *cmok w lapke* O.o *wycier lapke o spodnie* no witam witam wink Przecie nie obslinilem crying tak ? a co to jest to to ?! *wycier o niego lapku* >.> Nie wiem, moze smarki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:37 am
Marcinka Autark Marcinka ja sie rozpinam bo tego... eee... rolleyes tak? redface redface redface redface redface redface No bo ten... rolleyes jedna chwila w ustach, całe życie w biodrach przesadzasz ... zdecydowanie przesadzasz ale dobrze ze dbasz o linie 3nodding *podaje niskokaloryczna cherbatke z muodem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark kairek Autark kairek >.>.... rozmawiacie na jakiś skoordynowany temat? spekulujemy nad dewiacja wspolczesnej jednostki w czasie nichilistycznej wizji swiata i zwiazenemu z tym braku sensu zycia "nihilistycznej" przez samo h dziekuje, pierwszy raz uzywam te slowo mrgreen nie ma sprawy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcinka Autark Marcinka ja sie rozpinam bo tego... eee... rolleyes tak? redface redface redface redface redface redface No bo ten... rolleyes jedna chwila w ustach, całe życie w biodrach Czemu wy kobiety odchudzacie sie z tych najfajniejszych czesci? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:39 am
Autark Marcinka Autark Marcinka ja sie rozpinam bo tego... eee... rolleyes tak? redface redface redface redface redface redface No bo ten... rolleyes jedna chwila w ustach, całe życie w biodrach przesadzasz ... zdecydowanie przesadzasz ale dobrze ze dbasz o linie 3nodding *podaje niskokaloryczna Herbatke z muodem* dziękować *siada obok Autarka* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:41 am
ale milo jest sie dowiedziec czegos nowego wink ludziki, pilnujcie liczbe cytatow!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:41 am