|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:29 am
kairek >.>.... rozmawiacie na jakiś skoordynowany temat? *poke ja skoordynowanym tematem* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:30 am
Marcinka Autark *podaje ciastko* prosze, jedno zachowalem zjedz sobie na zdrowie 3nodding *rozpina spodnie* juz sie rozbierasz redface *odklada ciastko na bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel # Scott Stapp - [The Great Divide #09] You Will Soar heart
Dziendoberek *cmok w lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rany bsokie degenart....
jakis ty... uroczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Marcinka 3nodding ale nie mam więcej ciacha whee Nie musisz miec 4laugh to w takim razie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:31 am
Terrorystka Frania rany bsokie degenart....
jakis ty... uroczy xp Jak zwykle mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Marcinka Autark *podaje ciastko* prosze, jedno zachowalem zjedz sobie na zdrowie 3nodding *rozpina spodnie* juz sie rozbierasz redface *odklada ciastko na bok* ja sie rozpinam bo tego... eee... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Lethiel # Scott Stapp - [The Great Divide #09] You Will Soar heart
Dziendoberek *cmok w lapke* O.o *wycier lapke o spodnie* no witam witam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:32 am
Marcinka degenerat Marcinka 3nodding ale nie mam więcej ciacha whee Nie musisz miec 4laugh to w takim razie 4laugh A dostane jeszcze cos do picia? Podaj mi piwo kobieto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:33 am
Marcinka ja sie rozpinam bo tego... eee... rolleyes tak? redface redface redface redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel degenerat Lethiel # Scott Stapp - [The Great Divide #09] You Will Soar heart
Dziendoberek *cmok w lapke* O.o *wycier lapke o spodnie* no witam witam wink Przecie nie obslinilem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark kairek >.>.... rozmawiacie na jakiś skoordynowany temat? spekulujemy nad dewiacja wspolczesnej jednostki w czasie nichilistycznej wizji swiata i zwiazenemu z tym braku sensu zycia "nihilistycznej" przez samo h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:34 am
Marcinka Autark Marcinka Autark *podaje ciastko* prosze, jedno zachowalem zjedz sobie na zdrowie 3nodding *rozpina spodnie* juz sie rozbierasz redface *odklada ciastko na bok* ja sie rozpinam bo tego... eee... rolleyes *PODAJE MANTI GASSTOP*
na zdrowie ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Lethiel degenerat Lethiel # Scott Stapp - [The Great Divide #09] You Will Soar heart
Dziendoberek *cmok w lapke* O.o *wycier lapke o spodnie* no witam witam wink Przecie nie obslinilem crying tak ? a co to jest to to ?! *wycier o niego lapku* >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|