|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:10 am
*przynosi blachę ciasta z kuchni* częstować się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato po prostu drazni sie ze mna heart Troszke inaczej to wyglada, no ale ja sie nie znam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:11 am
Marcinka *przynosi blachę ciasta z kuchni* częstować się 3nodding *Wcina sluszny kawalek i wyciera gebe w firanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:12 am
degenerat Marcinka *przynosi blachę ciasta z kuchni* częstować się 3nodding *Wcina sluszny kawalek i wyciera gebe w firanke* taa... nie ma za co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:13 am
Marcinka *przynosi blachę ciasta z kuchni* częstować się 3nodding whee *podkrada kawalek i szybko polyka* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:14 am
Autark Marcinka *przynosi blachę ciasta z kuchni* częstować się 3nodding whee *podkrada kawalek i szybko polyka* mrgreen *wychodzi na chwilę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:14 am
*przyciaga do siebie i przykrywa kocykiem* wez ciesteczko i wypij cherbatke *podaje cherbatke z miodkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:15 am
*patrzy gdzie Marcinka ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:15 am
Autark *przyciaga do siebie i przykrywa kocykiem* wez ciesteczko i wypij cherbatke *podaje cherbatke z miodkiem* helbatke helbatke 4laugh *wtula sie i obserwuje reszte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:16 am
Marcinka degenerat Marcinka *przynosi blachę ciasta z kuchni* częstować się 3nodding *Wcina sluszny kawalek i wyciera gebe w firanke* taa... nie ma za co whee Nio cioooo? staram sie byc kulturny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:17 am
Nightcatt Autark *przyciaga do siebie i przykrywa kocykiem* wez ciesteczko i wypij cherbatke *podaje cherbatke z miodkiem* helbatke helbatke 4laugh *wtula sie i obserwuje reszte* *opatula ja lapkami* i jak herbatka, smakuje? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:19 am
Autark Nightcatt Autark *przyciaga do siebie i przykrywa kocykiem* wez ciesteczko i wypij cherbatke *podaje cherbatke z miodkiem* helbatke helbatke 4laugh *wtula sie i obserwuje reszte* *opatula ja lapkami* i jak herbatka, smakuje? smile nio zmecilam sie dzisiaj bo mylam dziadziusiowi pomnik i nioslam zakupy i plecki bola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:21 am
Nightcatt nio zmecilam sie dzisiaj bo mylam dziadziusiowi pomnik i nioslam zakupy i plecki bola *przytula ja mocniej* to dzis juz tylko wypoczywaj i zjedz pozadna kolacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|