|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:47 am
Marcinka ja bym tego nie jadła skoro nie mogę ręki wyciągnąć... tak dziwnie się klei... normalny miodek od pszczolek, to ze sie pannie lapka zaklinowala to przez lapczywosc wink *chwyta za jej dzbanuszek i pomaga zciagnac z lapki* prosze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:49 am
Autark Marcinka ja bym tego nie jadła skoro nie mogę ręki wyciągnąć... tak dziwnie się klei... normalny miodek od pszczolek, to ze sie pannie lapka zaklinowala to przez lapczywosc wink *chwyta za jej dzbanuszek i pomaga zciagnac z lapki* prosze 4laugh eee.... czasem sie zastanawiam czy to przypadkowe 'zdrobnienia' slow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:51 am
Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty ja też *chowa się za Autarkiem* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:52 am
Autark Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty tak jak osoba ktora jutro musze znales w szkole wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:52 am
Mroczny Tato Autark Marcinka ja bym tego nie jadła skoro nie mogę ręki wyciągnąć... tak dziwnie się klei... normalny miodek od pszczolek, to ze sie pannie lapka zaklinowala to przez lapczywosc wink *chwyta za jej dzbanuszek i pomaga zciagnac z lapki* prosze 4laugh eee.... czasem sie zastanawiam czy to przypadkowe 'zdrobnienia' slow sweatdrop coz ... pewnie chodzi o to ze serio uwielbiam miod czy o cos innego ci chodzilo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:53 am
Marcinka Autark Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty ja też *chowa się za Autarkiem* ninja ja jestem zly ale nie banuje bez powodu czy cos xd przesadzacie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:53 am
Marcinka Autark Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty ja też *chowa się za Autarkiem* ninja ja Cie obronie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Autark Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty tak jak osoba ktora jutro musze znales w szkole wink ma Ci pomoc w nauce, ze sie tak boi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Mroczny Tato Autark Marcinka ja bym tego nie jadła skoro nie mogę ręki wyciągnąć... tak dziwnie się klei... normalny miodek od pszczolek, to ze sie pannie lapka zaklinowala to przez lapczywosc wink *chwyta za jej dzbanuszek i pomaga zciagnac z lapki* prosze 4laugh eee.... czasem sie zastanawiam czy to przypadkowe 'zdrobnienia' slow sweatdrop coz ... pewnie chodzi o to ze serio uwielbiam miod czy o cos innego ci chodzilo? nie obraz sie ale pedalsko to zabrzmialo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:55 am
Autark Marcinka Autark Marcinka a jak wytłumaczysz ten uśmiech? xp ja sie boje pana taty ja też *chowa się za Autarkiem* ninja ja Cie obronie pirate *czuje sie bezpieczniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|