|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:19 am
Delein the Wildest a mi alkohol przestal smakowac gonk jestes w ciazy?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:19 am
Kiray Ozzwald zaskocze Cie.. tylko 2 piwka wypilem przez ten czas... *zaskoczyl go* normalnie stajes sie porzadnym obywatelem... takim grucha mrgreen kiedys to sie piloc co dziennie albo co drugi dzien i w lodowce zawsze debowe w zapasie stalo na wszelki wypadek... a teraz ch......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:21 am
Kiray Delein the Wildest Kiray Del juz nie moge sie doczekac... tyle tylko ze nie bede mogl obejrzec wszystkich meczow crying ... no ale dam sobie rade a wczoraj nasi wygrali... i nawet niezle grali pirate Nu ladnie grali...ale ja mam caly czas przed oczami tego nieszczesnego gola z meczu z Kolumbia gonk http://kolumbijska.bramka.kuszczaka.patrz.pl/ rofl szok polakow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:22 am
2121. Mayhem - [Deathcrush] Deathcrush [3:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:23 am
Kiray Delein the Wildest a mi alkohol przestal smakowac gonk jestes w ciazy?? mrgreen Never == Po prostu od pewnego czasu nie jestem w stanie nawet 1 piwa wypic, bo mi obrzydlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:24 am
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest a mi alkohol przestal smakowac gonk jestes w ciazy?? mrgreen Never == Po prostu od pewnego czasu nie jestem w stanie nawet 1 piwa wypic, bo mi obrzydlo... acha tak to sie teraz nazywa a moze sproboj jakiegos mozgojeba obalic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:24 am
dobra szpadam do mojego eMusia, bo mnie wola redface narazie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:26 am
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest a mi alkohol przestal smakowac gonk jestes w ciazy?? mrgreen Never == Po prostu od pewnego czasu nie jestem w stanie nawet 1 piwa wypic, bo mi obrzydlo... acha tak to sie teraz nazywa a moze sproboj jakiegos mozgojeba obalic blaugh Hm, absynt na dluzsza mete tez odpada...a wodki nie pije od 14 miesiecy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:27 am
Mroczny Tato dobra szpadam do mojego eMusia, bo mnie wola redface narazie 3nodding sweatdrop ten to ma fajnie sweatdrop ja tu tylko lurking in di szadol ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:29 am
Delein the Wildest Hm, absybt na dluzsza mete tez odpada...a wodki nie pije od 14 miesiecy. to zle z toba dziewczyno... bardzo zle ja sie zbieram narazie *wyskakuje przez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:30 am
Kiray Delein the Wildest Hm, absybt na dluzsza mete tez odpada...a wodki nie pije od 14 miesiecy. to zle z toba dziewczyno... bardzo zle ja sie zbieram narazie *wyskakuje przez okno* Siju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:33 am
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest a mi alkohol przestal smakowac gonk jestes w ciazy?? mrgreen Never == Po prostu od pewnego czasu nie jestem w stanie nawet 1 piwa wypic, bo mi obrzydlo... acha tak to sie teraz nazywa a moze sproboj jakiegos mozgojeba obalic blaugh Hm, absynt na dluzsza mete tez odpada...a wodki nie pije od 14 miesiecy. a ja bym pojechal na jakas wycieczke po kraju nawalil sie voodka i poszedl sie lac co by ze mnie wszystko zeszlo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:36 am
Ozzwald a ja bym pojechal na jakas wycieczke po kraju nawalil sie voodka i poszedl sie lac co by ze mnie wszystko zeszlo xp Mi w sumie winko wystarczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:39 am
Ozzwald a ja bym pojechal na jakas wycieczke po kraju nawalil sie voodka i poszedl sie lac co by ze mnie wszystko zeszlo xp aha... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|