|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:03 am
Mroczny Tato witka o dzika! Kiray powodzenia, i pamietaj 'nie daj dupy' wink no raczje bede sie bronil jak... Pala Rangers mrgreen Del juz nie moge sie doczekac... tyle tylko ze nie bede mogl obejrzec wszystkich meczow crying ... no ale dam sobie rade a wczoraj nasi wygrali... i nawet niezle grali pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:03 am
Delein the Wildest (...) Jak tam przygotowania na mundial? Wtrącę się: ZERO przygotowań XDDD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:04 am
Delein the Wildest 1. Lata jeszcze nie ma. 2. Popatrz tylko za okno. Zarazki nas pacyfikuja. 3. U mnie cala rodzina chorowala i teraz mi sie dostalo. Aay Kiray! Jak tam przygotowania na mundial? to zart mial byc, ale chyba dzisiaj na zarty zes nie teges sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:08 am
Pszczola_M Delein the Wildest (...) Jak tam przygotowania na mundial? Wtrącę się: ZERO przygotowań XDDD sweatdrop i tak dziwne ze z chorwacja wygralismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:08 am
Ozzwald no ja kolosy, obrony projektow i poprwy kolosow zacznaja mi sie od tego tyg. blaugh jedyne pocieszenie to to ze w piatek znalazlem troche czasu zrobilem maly wypad z domu wieczorem spilem sie browarami mrgreen i nawet sobie zadnej krzywdy nie zrobilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:10 am
Kiray Ozzwald no ja kolosy, obrony projektow i poprwy kolosow zacznaja mi sie od tego tyg. blaugh jedyne pocieszenie to to ze w piatek znalazlem troche czasu zrobilem maly wypad z domu wieczorem spilem sie browarami mrgreen i nawet sobie zadnej krzywdy nie zrobilem Powinienieś dostać medal za nie-zrobienie sobie krzywdy xp Ja w normalnym stanie ciągle jestem obolała XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:10 am
Kiray Ozzwald no ja kolosy, obrony projektow i poprwy kolosow zacznaja mi sie od tego tyg. blaugh jedyne pocieszenie to to ze w piatek znalazlem troche czasu zrobilem maly wypad z domu wieczorem spilem sie browarami mrgreen i nawet sobie zadnej krzywdy nie zrobilem no ja ostatni raz sie spilem jak u mnie biba byla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:11 am
Kiray Del juz nie moge sie doczekac... tyle tylko ze nie bede mogl obejrzec wszystkich meczow crying ... no ale dam sobie rade a wczoraj nasi wygrali... i nawet niezle grali pirate Nu ladnie grali...ale ja mam caly czas przed oczami tego nieszczesnego gola z meczu z Kolumbia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:13 am
Pszczola_M Kiray Ozzwald no ja kolosy, obrony projektow i poprwy kolosow zacznaja mi sie od tego tyg. blaugh jedyne pocieszenie to to ze w piatek znalazlem troche czasu zrobilem maly wypad z domu wieczorem spilem sie browarami mrgreen i nawet sobie zadnej krzywdy nie zrobilem Powinienieś dostać medal za nie-zrobienie sobie krzywdy xp Ja w normalnym stanie ciągle jestem obolała XDDD po pijaku to latwo sie spierdzielic z drabiny mrgreen a zwlaszcze wtedy kiedy trzeba rowery z dachu zdejmowac blaugh Ozz a zadnego browarku do tej pory nie piles?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:14 am
Delein the Wildest Kiray Del juz nie moge sie doczekac... tyle tylko ze nie bede mogl obejrzec wszystkich meczow crying ... no ale dam sobie rade a wczoraj nasi wygrali... i nawet niezle grali pirate Nu ladnie grali...ale ja mam caly czas przed oczami tego nieszczesnego gola z meczu z Kolumbia gonk jeden facet sie przez niego zabil... a tak wlasciwie to 2 gole byly smieszne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:14 am
Kiray Pszczola_M Kiray Ozzwald no ja kolosy, obrony projektow i poprwy kolosow zacznaja mi sie od tego tyg. blaugh jedyne pocieszenie to to ze w piatek znalazlem troche czasu zrobilem maly wypad z domu wieczorem spilem sie browarami mrgreen i nawet sobie zadnej krzywdy nie zrobilem Powinienieś dostać medal za nie-zrobienie sobie krzywdy xp Ja w normalnym stanie ciągle jestem obolała XDDD po pijaku to latwo sie spierdzielic z drabiny mrgreen a zwlaszcze wtedy kiedy trzeba rowery z dachu zdejmowac blaugh Ozz a zadnego browarku do tej pory nie piles?:> zaskocze Cie.. tylko 2 piwka wypilem przez ten czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:15 am
Delein the Wildest Kiray Del juz nie moge sie doczekac... tyle tylko ze nie bede mogl obejrzec wszystkich meczow crying ... no ale dam sobie rade a wczoraj nasi wygrali... i nawet niezle grali pirate Nu ladnie grali...ale ja mam caly czas przed oczami tego nieszczesnego gola z meczu z Kolumbia gonk http://kolumbijska.bramka.kuszczaka.patrz.pl/ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:16 am
Kiray Pszczola_M Kiray Ozzwald no ja kolosy, obrony projektow i poprwy kolosow zacznaja mi sie od tego tyg. blaugh jedyne pocieszenie to to ze w piatek znalazlem troche czasu zrobilem maly wypad z domu wieczorem spilem sie browarami mrgreen i nawet sobie zadnej krzywdy nie zrobilem Powinienieś dostać medal za nie-zrobienie sobie krzywdy xp Ja w normalnym stanie ciągle jestem obolała XDDD po pijaku to latwo sie spierdzielic z drabiny mrgreen a zwlaszcze wtedy kiedy trzeba rowery z dachu zdejmowac blaugh Ozz a zadnego browarku do tej pory nie piles?:> a mi alkohol przestal smakowac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 4:17 am
Ozzwald zaskocze Cie.. tylko 2 piwka wypilem przez ten czas... *zaskoczyl go* normalnie stajes sie porzadnym obywatelem... takim grucha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|