|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papa... ja dopiero przyszłam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Mroczny Tato Kiray moj zmutowany robot kuchenny juz wymysla strategie jak cie pokonac zapewne uzyje jakas niebezpieczna tajna i trudno dostepna bron ktorej nazwy nikt nie potrafi powtorzyc nigdy nie odnajdzie mojego slabego punktu! staraj sie Kiray staraj... nie zostalo ci wiele czasu twisted hjak bym chcial zalatwil bym cie pierdnieciem Zoltana *ustawia rece w znak Zoltana* *ukrywa sie i szuka sprzymierzencow* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Papa... ja dopiero przyszłam mrgreen uciekaaaaaj!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:42 am
Pszczola_M Papa... ja dopiero przyszłam mrgreen witaj pczolo. bierz zorda 'Gucia' i walcz ku mego boku!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:44 am
Ozzwald ja to na rangersow nie mam czasu blaugh zaluj... przegapiles naprawde swietne kino... zastanawiam sie czy ten super film dostal oscara blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:45 am
Mroczny Tato *ukrywa sie i szuka sprzymierzencow* ninja dzisiaj nie bedziemy wlaczyc... przeszla mi ochota na bycie Rangersem po tym jak zobaczylem ile musze sie jeszcze nauczyc neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:47 am
Kiray Ozzwald ja to na rangersow nie mam czasu blaugh zaluj... przegapiles naprawde swietne kino... zastanawiam sie czy ten super film dostal oscara blaugh nie mam pojecia, ale aktorzy byli swietni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:47 am
EvilYuki Pszczola_M Papa... ja dopiero przyszłam mrgreen uciekaaaaaj!!! xd *ucieka aż się za nią kurzy* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:48 am
Mroczny Tato Kiray Ozzwald ja to na rangersow nie mam czasu blaugh zaluj... przegapiles naprawde swietne kino... zastanawiam sie czy ten super film dostal oscara blaugh nie mam pojecia, ale aktorzy byli swietni ta fabula, akcja dialogi zwroty akcji zaluje ze sobie tego nie nagralem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:49 am
Kiray Mroczny Tato *ukrywa sie i szuka sprzymierzencow* ninja dzisiaj nie bedziemy wlaczyc... przeszla mi ochota na bycie Rangersem po tym jak zobaczylem ile musze sie jeszcze nauczyc neutral zaluj zaluj... a co sie studiujemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:49 am
Kiray Mroczny Tato *ukrywa sie i szuka sprzymierzencow* ninja dzisiaj nie bedziemy wlaczyc... przeszla mi ochota na bycie Rangersem po tym jak zobaczylem ile musze sie jeszcze nauczyc neutral A ile jeszce musisz? :> Nie rezygnuj z marzeń! XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:52 am
Kiray Mroczny Tato *ukrywa sie i szuka sprzymierzencow* ninja dzisiaj nie bedziemy wlaczyc... przeszla mi ochota na bycie Rangersem po tym jak zobaczylem ile musze sie jeszcze nauczyc neutral a bo nie widziales ile ja musze.... 1polowe semestru z systemu operacyjnych... teorie dzialania plus to co na 1acwiczeniach czyli operacje na proceasach w C 2projekt z baz danych skonczyc 3napisac projekt z C++ 4przerobic caly semestr z analizy matematyczniej 5zakuc rachunkowosc... blaugh tyle ze ja do sesji mam jeszcze ok 3 tyg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|