|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:31 am
Aidanna no mama nie nakrzyczy na tate bo sa rozwiedzeni i nie mieszkaja razem... a jak tata sie upsze do bede musiala jechac sweatdrop jak sa rozwiedzeni to tym bardziej matka moze sie nie zgodzic na Twoj wyjazd i juz, proste 3nodding skoro i ona i ty sie nie zgadzacie, to nei ma opcji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:31 am
Kiray moj zmutowany robot kuchenny juz wymysla strategie jak cie pokonac zapewne uzyje jakas niebezpieczna tajna i trudno dostepna bron ktorej nazwy nikt nie potrafi powtorzyc nigdy nie odnajdzie mojego slabego punktu! staraj sie Kiray staraj... nie zostalo ci wiele czasu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:34 am
EvilYuki Aidanna Sei chan Aidanna ^-^ normalnie ojciec mnie na katamarana chcial wziasc... >.> zwariowal... w taka pogode domokun i do angli chce mnie wyslac w wakacje crying Moj by sie nie odwarzyl bez mojej zgody gdzies mnie wyslac bo bym sie na niego obrazila xd a wtedy robie sie bardzo niemila xd to sie ciesz.... mojego tate np: nieobchodzi, ze juz mam ustalone jak beda wygladac moje wakacje... a nie, ze mnie wysle do jakiejs szkoly w angli sweatdrop ja nie chce tam jechac sweatdrop ja bym siecieszyĆa... crying to sie zamien... ja mam inne plany talk2hand Sei -> trzasne drzwiami, ze szyba wypadnie i jak wparuje do pracowni iz niszcze wszystko moze nie pojade xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:35 am
UGABUGA Wodoroscie przylacz sie do niezwyciezonych Pala Rengersow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna no mama nie nakrzyczy na tate bo sa rozwiedzeni i nie mieszkaja razem... a jak tata sie upsze do bede musiala jechac sweatdrop jak sa rozwiedzeni to tym bardziej matka moze sie nie zgodzic na Twoj wyjazd i juz, proste 3nodding skoro i ona i ty sie nie zgadzacie, to nei ma opcji. mama zrobi wszystko, zeby mnie sie pozbyc z domu confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna to sie zamien... ja mam inne plany talk2hand Sei -> trzasne drzwiami, ze szyba wypadnie i jak wparuje do pracowni iz niszcze wszystko moze nie pojade xp No moze nie tak ostro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:36 am
co ty sie czaisz domokun *wlazi na klocka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:37 am
Aidanna EvilYuki Aidanna no mama nie nakrzyczy na tate bo sa rozwiedzeni i nie mieszkaja razem... a jak tata sie upsze do bede musiala jechac sweatdrop jak sa rozwiedzeni to tym bardziej matka moze sie nie zgodzic na Twoj wyjazd i juz, proste 3nodding skoro i ona i ty sie nie zgadzacie, to nei ma opcji. mama zrobi wszystko, zeby mnie sie pozbyc z domu confused no to nie wiem, jak Ci pomoc... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna co ty sie czaisz domokun *wlazi na klocka* ja sie rozgladam, a nie czaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Aidanna to sie zamien... ja mam inne plany talk2hand Sei -> trzasne drzwiami, ze szyba wypadnie i jak wparuje do pracowni iz niszcze wszystko moze nie pojade xp No moze nie tak ostro xd a czemu nie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:38 am
Kiray UGABUGA Wodoroscie przylacz sie do niezwyciezonych Pala Rengersow turut tu tu tututurut .... ajwgatdepala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Kiray moj zmutowany robot kuchenny juz wymysla strategie jak cie pokonac zapewne uzyje jakas niebezpieczna tajna i trudno dostepna bron ktorej nazwy nikt nie potrafi powtorzyc nigdy nie odnajdzie mojego slabego punktu! staraj sie Kiray staraj... nie zostalo ci wiele czasu twisted hjak bym chcial zalatwil bym cie pierdnieciem Zoltana *ustawia rece w znak Zoltana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna co ty sie czaisz domokun *wlazi na klocka* ja sie rozgladam, a nie czaje *rozglada sie ze szczytu klocka* ahaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:39 am
Kiray UGABUGA Wodoroscie przylacz sie do niezwyciezonych Pala Rengersow ja to na rangersow nie mam czasu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|