|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:19 am
Sei chan Kiray a ja bylem w swiatyni ninjitsu i tam moim zordem zostal Leniwiec wiec uwazaj bo jezeli bedziesz chcial zagrozic swiatu to cie zniszcze *lezy na kanapie i zbiera moc Leniwca* Ktos sie za duzo Powerrangers naogladal ninja gonk *wlancza muzyke Paler Rangersow* i have the Palanormalnie jestem jednym z nich i mam fajnego zorda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:20 am
Sei chan Aidanna *przeciaga sie* dzien dobry wszystkim 3nodding Hej 4laugh ^-^ normalnie ojciec mnie na katamarana chcial wziasc... >.> zwariowal... w taka pogode domokun i do angli chce mnie wyslac w wakacje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:21 am
Kiray Sei chan Kiray a ja bylem w swiatyni ninjitsu i tam moim zordem zostal Leniwiec wiec uwazaj bo jezeli bedziesz chcial zagrozic swiatu to cie zniszcze *lezy na kanapie i zbiera moc Leniwca* Ktos sie za duzo Powerrangers naogladal ninja gonk *wlancza muzyke Paler Rangersow* i have the Palanormalnie jestem jednym z nich i mam fajnego zorda blaugh eek pirate -> Luca Turilli - Timless Oceans 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:22 am
Aidanna ^-^ normalnie ojciec mnie na katamarana chcial wziasc... >.> zwariowal... w taka pogode domokun i do angli chce mnie wyslac w wakacje crying Moj by sie nie odwarzyl bez mojej zgody gdzies mnie wyslac bo bym sie na niego obrazila xd a wtedy robie sie bardzo niemila xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato Kiray *wpada do gildi przez okno* czas na transformacje *macha rekoma* wzywam moc Wielkiego Leniwca *przemiana* no to teraz jestem niezwyciezony *kladzie sie na kanapie i uzywa mocy Leniwca* ostatnio padlo stwierdzenie od mojej rodziny ze robie mniej niz leniwiec a ja bylem w swiatyni ninjitsu i tam moim zordem zostal Leniwiec wiec uwazaj bo jezeli bedziesz chcial zagrozic swiatu to cie zniszcze *lezy na kanapie i zbiera moc Leniwca* czy to bylo wyzwanie? twoja przewaga jest jedynie najlepszy zord... ale zawsze moge cie pozbawic mocy zordem gniewosza plamistego! to bylo ostrzezenie... w koncu jestem dobrym charakterem i nie zaczynam walki to ja wezwe swojego brata z jego zordem Tasiemcem uzbrojonym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Sei chan Kiray a ja bylem w swiatyni ninjitsu i tam moim zordem zostal Leniwiec wiec uwazaj bo jezeli bedziesz chcial zagrozic swiatu to cie zniszcze *lezy na kanapie i zbiera moc Leniwca* Ktos sie za duzo Powerrangers naogladal ninja gonk *wlancza muzyke Paler Rangersow* i have the Palanormalnie jestem jednym z nich i mam fajnego zorda blaugh dobro nigdy nie zatriumfuje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:24 am
Kiray to bylo ostrzezenie... w koncu jestem dobrym charakterem i nie zaczynam walki to ja wezwe swojego brata z jego zordem Tasiemcem uzbrojonym haczyki i przyssawki nic ci tu nie pomoga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Aidanna ^-^ normalnie ojciec mnie na katamarana chcial wziasc... >.> zwariowal... w taka pogode domokun i do angli chce mnie wyslac w wakacje crying Moj by sie nie odwarzyl bez mojej zgody gdzies mnie wyslac bo bym sie na niego obrazila xd a wtedy robie sie bardzo niemila xd to sie ciesz.... mojego tate np: nieobchodzi, ze juz mam ustalone jak beda wygladac moje wakacje... a nie, ze mnie wysle do jakiejs szkoly w angli sweatdrop ja nie chce tam jechac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:28 am
Aidanna to sie ciesz.... mojego tate np: nieobchodzi, ze juz mam ustalone jak beda wygladac moje wakacje... a nie, ze mnie wysle do jakiejs szkoly w angli sweatdrop ja nie chce tam jechac sweatdrop To sie robi w tedy maly koncercik to pomaga, zwlaszcza jak mama zacznie wrzeszczec na ojca o to ze nie mozna dzieci do niczego zmuszac xd (Sama tego nie prubowalam ale wiem ze przynosi efekty chyba, ze tatus jest jak skala i nic go nie rusza xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:28 am
Mroczny Tato Kiray Sei chan Kiray a ja bylem w swiatyni ninjitsu i tam moim zordem zostal Leniwiec wiec uwazaj bo jezeli bedziesz chcial zagrozic swiatu to cie zniszcze *lezy na kanapie i zbiera moc Leniwca* Ktos sie za duzo Powerrangers naogladal ninja gonk *wlancza muzyke Paler Rangersow* i have the Palanormalnie jestem jednym z nich i mam fajnego zorda blaugh dobro nigdy nie zatriumfuje! moj zmutowany robot kuchenny juz wymysla strategie jak cie pokonac zapewne uzyje jakas niebezpieczna tajna i trudno dostepna bron ktorej nazwy nikt nie potrafi powtorzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:29 am
Sei chan Aidanna to sie ciesz.... mojego tate np: nieobchodzi, ze juz mam ustalone jak beda wygladac moje wakacje... a nie, ze mnie wysle do jakiejs szkoly w angli sweatdrop ja nie chce tam jechac sweatdrop To sie robi w tedy maly koncercik to pomaga, zwlaszcza jak mama zacznie wrzeszczec na ojca o to ze nie mozna dzieci do niczego zmuszac xd (Sama tego nie prubowalam ale wiem ze przynosi efekty chyba, ze tatus jest jak skala i nic go nie rusza xd ) no mama nie nakrzyczy na tate bo sa rozwiedzeni i nie mieszkaja razem... a jak tata sie upsze do bede musiala jechac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:30 am
Aidanna Sei chan Aidanna ^-^ normalnie ojciec mnie na katamarana chcial wziasc... >.> zwariowal... w taka pogode domokun i do angli chce mnie wyslac w wakacje crying Moj by sie nie odwarzyl bez mojej zgody gdzies mnie wyslac bo bym sie na niego obrazila xd a wtedy robie sie bardzo niemila xd to sie ciesz.... mojego tate np: nieobchodzi, ze juz mam ustalone jak beda wygladac moje wakacje... a nie, ze mnie wysle do jakiejs szkoly w angli sweatdrop ja nie chce tam jechac sweatdrop ja bym siecieszyĆa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:31 am
Aidanna no mama nie nakrzyczy na tate bo sa rozwiedzeni i nie mieszkaja razem... a jak tata sie upsze do bede musiala jechac sweatdrop Ehh... to sie zabarykaduj w pokoju i oglos strajk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|