|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:22 pm
ahoj kapitanie bobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:23 pm
Terrorystka Frania Yuki - oj zachce ci sie ;P juz mi sie kiedys chcialo, dostalo i przechcialo, wystarczy redface nooo... Jukaaaa... idź kompu kompu... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:23 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania ale ona jest brudna! gonk nie rozumiesz że "Puszkowi" nie jest fajnie pic taka wode?
Yuki - oj zachce ci sie ;P nie jest brudna jest. osad sie zrobil i tzreba wymyc. jak wymyje to ci pokaze wacika z tym brudem. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:25 pm
Terrorystka Frania ahoj kapitanie bobrze wink tak tak tak tak wiem ze teskniliscie dlatego laskawie sie pojaiwlam cobyscie nie cierpieli za bardzo wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:25 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato EvilYuki a sam bys wypil taka wode, jaka on tam ma? ninja jestem leniwy... i wole nalac mu wode mineralna (bo nie chce mi sie isc do lazienki) . wiec owszem wypilbym. ja tam sie takich rzeczy nie brzydze jak przyjde to wymyje to poidełko bo szkoda mi szczurkosia! ja mu musze wreszcie wodki tam nalac Twist moze jakis monitoring? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:26 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania ale ona jest brudna! gonk nie rozumiesz że "Puszkowi" nie jest fajnie pic taka wode?
Yuki - oj zachce ci sie ;P nie jest brudna jest. osad sie zrobil i tzreba wymyc. jak wymyje to ci pokaze wacika z tym brudem. stare przesadzasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:26 pm
Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac Twist moze jakis monitoring? wink e tam ...cieszcie ze nie chce mi sie czytac stron wstecz xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:27 pm
Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac eek chyba zartujesz... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:28 pm
Twistus Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac Twist moze jakis monitoring? wink e tam ...cieszcie ze nie chce mi sie czytac stron wstecz xd xd ja tam nie szalalem. jestem czysty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:29 pm
#T.Love - [I hate rock'n'roll #07] Dlatego [3:02] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:29 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac eek chyba zartujesz... neutral ciekawe czy mu zasmakuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:30 pm
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac Twist moze jakis monitoring? wink e tam ...cieszcie ze nie chce mi sie czytac stron wstecz xd xd ja tam nie szalalem. jestem czysty blaugh nie mam ochoty na klotnie xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:31 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac eek chyba zartujesz... neutral ciekawe czy mu zasmakuje o to sie nie martw smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:31 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac eek chyba zartujesz... neutral ciekawe czy mu zasmakuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:33 pm
Twistus Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato ja mu musze wreszcie wodki tam nalac Twist moze jakis monitoring? wink e tam ...cieszcie ze nie chce mi sie czytac stron wstecz xd xd ja tam nie szalalem. jestem czysty blaugh nie mam ochoty na klotnie xd wink crying wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|