|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:15 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface znowu ci zimno!? XP ubralabys sie, albo cieplej herbaty napila..........
@Obywatelu: kiedy ty sie niby z nim bawisz!? na moje oko to powinienes mu wymyc ten pojemnik na wode... wymyles go juz czy jeszcze nie? a po co? jak to po co!? po to zeby mu sie lepiej z tego poidełka piło!
jak bede u ciebie nasteonym razem to to wymyje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:17 pm
Rin_Youkai EvilYuki Mroczny Tato EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface jestes cwaniak? nie Franiu: ja jestem zmarzluch... whee Witaj Yukis 4laugh * przynosi kolderke i cieple kakao * Nyuu prosze 4laugh nyu dziemki whee zaraz sie przekompac, a potem ogladac "Naruto" heart w profilu mam fajna animacje... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:18 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface znowu ci zimno!? XP ubralabys sie, albo cieplej herbaty napila..........
@Obywatelu: kiedy ty sie niby z nim bawisz!? na moje oko to powinienes mu wymyc ten pojemnik na wode... wymyles go juz czy jeszcze nie? a po co? jak to po co!? po to zeby mu sie lepiej z tego poidełka piło!
jak bede u ciebie nasteonym razem to to wymyje biggrin wazne ze tam jest woda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:19 pm
EvilYuki nyu dziemki whee zaraz sie przekompac, a potem ogladac "Naruto" heart w profilu mam fajna animacje... heart pfff... mojej nie przebijesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:19 pm
a sam bys wypil taka wode, jaka on tam ma? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:20 pm
EvilYuki a sam bys wypil taka wode, jaka on tam ma? ninja jestem leniwy... i wole nalac mu wode mineralna (bo nie chce mi sie isc do lazienki) . wiec owszem wypilbym. ja tam sie takich rzeczy nie brzydze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:21 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface znowu ci zimno!? XP ubralabys sie, albo cieplej herbaty napila..........
jak bede u ciebie nasteonym razem to to wymyje biggrin wazne ze tam jest woda ale ona jest brudna! gonk nie rozumiesz że "Puszkowi" nie jest fajnie pic taka wode?
Yuki - oj zachce ci sie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jest i mroczny mod 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato EvilYuki nyu dziemki whee zaraz sie przekompac, a potem ogladac "Naruto" heart w profilu mam fajna animacje... heart pfff... mojej nie przebijesz nu masz przepiekna, chociaz bynajmniej nei chce sie licytrowac... moja jest taka... simpaticzna! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato EvilYuki a sam bys wypil taka wode, jaka on tam ma? ninja jestem leniwy... i wole nalac mu wode mineralna (bo nie chce mi sie isc do lazienki) . wiec owszem wypilbym. ja tam sie takich rzeczy nie brzydze jak przyjde to wymyje to poidełko bo szkoda mi szczurkosia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:22 pm
Terrorystka Frania ale ona jest brudna! gonk nie rozumiesz że "Puszkowi" nie jest fajnie pic taka wode?
Yuki - oj zachce ci sie ;P nie jest brudna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:22 pm
Mroczny Tato jest i mroczny mod 4laugh wink co to za dzien bezz zlego moda...dobra widzieliscie ze wladza czuwa to ja sie gdzies zbunkruje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|