|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:05 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato taka scieme ci pocisla, a ty jej wierzysz? talk2hand co to ma znaczyc cooo xp ja sama dawalam na alegro na konie . Ratowanie koni jest dobre -h- i jestem dumna, ze sa ludzie, ktorzy sie tym interesuja 3nodding ostatnio (3 lata temu) uratowalem myszoskoczka. jestes ze mnie dumna? wyraz swa radosc... Moge Ci tylko pogratulowac ^_^ i miec mysl, ze takich ludzi bedzie wiecej. 3nodding co? tylko tyle? a ja na niego dwie dychy wydalem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:05 pm
Mroczny Tato eMus nie czaruj skarbie prosze 4laugh janieczaruje _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:07 pm
Mroczny Tato co? tylko tyle? a ja na niego dwie dychy wydalem domokun neutral jestes nieczuły crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:07 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato eMus nie czaruj skarbie prosze 4laugh janieczaruje _ _"no juz juz :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:08 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato co? tylko tyle? a ja na niego dwie dychy wydalem domokun neutral jestes nieczuły crying no przeciez daje mu jesc i bawie sie z nim... jak mam humor rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:08 pm
zzzziiiimnoooo... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:09 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato eMus nie czaruj skarbie prosze 4laugh janieczaruje _ _"no juz juz :* ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:10 pm
EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface jestes cwaniak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:10 pm
EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface znowu ci zimno!? XP ubralabys sie, albo cieplej herbaty napila..........
@Obywatelu: kiedy ty sie niby z nim bawisz!? na moje oko to powinienes mu wymyc ten pojemnik na wode... wymyles go juz czy jeszcze nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:12 pm
Mroczny Tato EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface jestes cwaniak? nie Franiu: ja jestem zmarzluch... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:13 pm
Terrorystka Frania EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface znowu ci zimno!? XP ubralabys sie, albo cieplej herbaty napila..........
@Obywatelu: kiedy ty sie niby z nim bawisz!? na moje oko to powinienes mu wymyc ten pojemnik na wode... wymyles go juz czy jeszcze nie? a po co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:14 pm
EvilYuki Mroczny Tato EvilYuki zzzziiiimnoooo... redface jestes cwaniak? nie Franiu: ja jestem zmarzluch... whee Witaj Yukis 4laugh * przynosi kolderke i cieple kakao * Nyuu prosze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|