|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:55 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania a ide sobie! a pff! crying ej no! przeciez wiesz ze cie kocham 4laugh heart tylko to sa takie niewinne zarty wink domokun ninja małpa XP! *ćmok*
Rin... juz dawno z tym skonczylam biggrin ale badz ze mnie dumna - w tamtym roku organizowalam z moimi dwoma kolezankami akcje przeciwko koniom na rzeź... szkoda tylko ze ludzie wypisywali na plakatch konina jest dobra _ _"
ale zebralismy troche kasy i wyslalismy do Vivy (napewno wiesz co to) no i ten facet z Vivy jak sie spotkal na jakims tam spotkaniu z nasza babka z bioli, oh jak on to jej nie dziękował takze fajnie organizowac takie akcje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:57 pm
Terrorystka Frania ninja małpa XP! *ćmok*
Rin... juz dawno z tym skonczylam biggrin ale badz ze mnie dumna - w tamtym roku organizowalam z moimi dwoma kolezankami akcje przeciwko koniom na rzeź... szkoda tylko ze ludzie wypisywali na plakatch konina jest dobra _ _"
ale zebralismy troche kasy i wyslalismy do Vivy (napewno wiesz co to) no i ten facet z Vivy jak sie spotkal na jakims tam spotkaniu z nasza babka z bioli, oh jak on to jej nie dziękował takze fajnie organizowac takie akcje wink Dobra Emka ^_^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:58 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania a ide sobie! a pff! crying ej no! przeciez wiesz ze cie kocham 4laugh heart tylko to sa takie niewinne zarty wink domokun ninja małpa XP! *ćmok*
ale zebralismy troche kasy i wyslalismy do Vivy (napewno wiesz co to) no i ten facet z Vivy jak sie spotkal na jakims tam spotkaniu z nasza babka z bioli, oh jak on to jej nie dziękował takze fajnie organizowac takie akcje wink bo jest 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Terrorystka Frania ninja małpa XP! *ćmok*
ale zebralismy troche kasy i wyslalismy do Vivy (napewno wiesz co to) no i ten facet z Vivy jak sie spotkal na jakims tam spotkaniu z nasza babka z bioli, oh jak on to jej nie dziękował takze fajnie organizowac takie akcje wink Dobra Emka ^_^ 4laugh taka scieme ci pocisla, a ty jej wierzysz? talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:59 pm
moze i jest, ale jej jej nie tkne =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:01 pm
Rin_Youkai moze i jest, ale jej jej nie tkne =_= e tam... nie peniaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:02 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai Terrorystka Frania ninja małpa XP! *ćmok*
ale zebralismy troche kasy i wyslalismy do Vivy (napewno wiesz co to) no i ten facet z Vivy jak sie spotkal na jakims tam spotkaniu z nasza babka z bioli, oh jak on to jej nie dziękował takze fajnie organizowac takie akcje wink Dobra Emka ^_^ 4laugh taka scieme ci pocisla, a ty jej wierzysz? talk2hand jaka scieme!? jaka ścieme!? scream evil
razem z Anną P robilam plakat! w dodatku to byl pierwszy raz kiedy stapałam po tych waszych kostkach brukowych na dolnych
wtedy sie jeszcze nie znalismy............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato taka scieme ci pocisla, a ty jej wierzysz? talk2hand co to ma znaczyc cooo xp ja sama dawalam na alegro na konie . Ratowanie koni jest dobre -h- i jestem dumna, ze sa ludzie, ktorzy sie tym interesuja 3nodding ostatnio (3 lata temu) uratowalem myszoskoczka. jestes ze mnie dumna? wyraz swa radosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:04 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato taka scieme ci pocisla, a ty jej wierzysz? talk2hand co to ma znaczyc cooo xp ja sama dawalam na alegro na konie . Ratowanie koni jest dobre -h- i jestem dumna, ze sa ludzie, ktorzy sie tym interesuja 3nodding ostatnio (3 lata temu) uratowalem myszoskoczka. jestes ze mnie dumna? wyraz swa radosc... Moge Ci tylko pogratulowac ^_^ i miec mysl, ze takich ludzi bedzie wiecej. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|