Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24039 24040 24041 24042 24043 24044 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:53 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:55 pm

Mroczny Tato
Terrorystka Frania
a ide sobie! a pff! crying
ej no! przeciez wiesz ze cie kocham 4laugh heart

tylko to sa takie niewinne zarty wink domokun
ninja
małpa XP! *ćmok*

Rin... juz dawno z tym skonczylam biggrin ale badz ze mnie dumna - w tamtym roku organizowalam z moimi dwoma kolezankami akcje przeciwko koniom na rzeź... szkoda tylko ze ludzie wypisywali na plakatch konina jest dobra _ _"

ale zebralismy troche kasy i wyslalismy do Vivy (napewno wiesz co to) no i ten facet z Vivy jak sie spotkal na jakims tam spotkaniu z nasza babka z bioli, oh jak on to jej nie dziękował takze fajnie organizowac takie akcje wink

Terrorystka Frania

Mroczny Tato

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:56 pm

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:57 pm

Terrorystka Frania
ninja
małpa XP! *ćmok*

Rin... juz dawno z tym skonczylam biggrin ale badz ze mnie dumna - w tamtym roku organizowalam z moimi dwoma kolezankami akcje przeciwko koniom na rzeź... szkoda tylko ze ludzie wypisywali na plakatch konina jest dobra _ _"

ale zebralismy troche kasy i wyslalismy do Vivy (napewno wiesz co to) no i ten facet z Vivy jak sie spotkal na jakims tam spotkaniu z nasza babka z bioli, oh jak on to jej nie dziękował takze fajnie organizowac takie akcje wink
Dobra Emka ^_^ 4laugh

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Mroczny Tato

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:58 pm

Terrorystka Frania
Mroczny Tato
Terrorystka Frania
a ide sobie! a pff! crying
ej no! przeciez wiesz ze cie kocham 4laugh heart

tylko to sa takie niewinne zarty wink domokun
ninja
małpa XP! *ćmok*

bo jest 3nodding blaugh

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Mroczny Tato

Rin_Youkai
Terrorystka Frania
ninja
małpa XP! *ćmok*

Dobra Emka ^_^ 4laugh
taka scieme ci pocisla, a ty jej wierzysz? talk2hand
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:59 pm

Mroczny Tato
bo jest 3nodding blaugh
moze i jest, ale jej jej nie tkne =_=

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Mroczny Tato

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 2:00 pm

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 2:01 pm

Rin_Youkai
Mroczny Tato
bo jest 3nodding blaugh
moze i jest, ale jej jej nie tkne =_=
e tam... nie peniaj

Mroczny Tato

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 2:02 pm

Mroczny Tato
Rin_Youkai
Terrorystka Frania
ninja
małpa XP! *ćmok*

Dobra Emka ^_^ 4laugh
jaka scieme!? jaka ścieme!? scream evil

razem z Anną P robilam plakat! w dodatku to byl pierwszy raz kiedy stapałam po tych waszych kostkach brukowych na dolnych

wtedy sie jeszcze nie znalismy............

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Mroczny Tato

Rin_Youkai
Mroczny Tato
co to ma znaczyc cooo xp ja sama dawalam na alegro na konie . Ratowanie koni jest dobre -h- i jestem dumna, ze sa ludzie, ktorzy sie tym interesuja 3nodding
ostatnio (3 lata temu) uratowalem myszoskoczka. jestes ze mnie dumna? wyraz swa radosc...
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 2:04 pm

Mroczny Tato
Rin_Youkai
Mroczny Tato
co to ma znaczyc cooo xp ja sama dawalam na alegro na konie . Ratowanie koni jest dobre -h- i jestem dumna, ze sa ludzie, ktorzy sie tym interesuja 3nodding
ostatnio (3 lata temu) uratowalem myszoskoczka. jestes ze mnie dumna? wyraz swa radosc...
Moge Ci tylko pogratulowac ^_^ i miec mysl, ze takich ludzi bedzie wiecej. 3nodding

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24039 24040 24041 24042 24043 24044 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games