|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:08 pm
czikka gonk dien dobry, nudzi mi sie gonk ja bym chciala sie nudzic xp , ale zawsze mam cos do roboty =-= Witam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:10 pm
Rin_Youkai czikka gonk dien dobry, nudzi mi sie gonk ja bym chciala sie nudzic xp , ale zawsze mam cos do roboty =-= Witam 4laugh a ja nie mam nic do roboty bo juz wrocilam o 14 z pracy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:15 pm
czikka Rin_Youkai czikka gonk dien dobry, nudzi mi sie gonk ja bym chciala sie nudzic xp , ale zawsze mam cos do roboty =-= Witam 4laugh a ja nie mam nic do roboty bo juz wrocilam o 14 z pracy ja i bez pracy mam pelno roboty xd ( a gdzie pracujesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:20 pm
Rin_Youkai czikka Rin_Youkai czikka gonk dien dobry, nudzi mi sie gonk ja bym chciala sie nudzic xp , ale zawsze mam cos do roboty =-= Witam 4laugh a ja nie mam nic do roboty bo juz wrocilam o 14 z pracy ja i bez pracy mam pelno roboty xd ( a gdzie pracujesz 3nodding jestem fryzjerkom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:21 pm
ty napewno niegdy nie masz problemu z wlosami wink , nie to co ja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:24 pm
Rin_Youkai ty napewno niegdy nie masz problemu z wlosami wink , nie to co ja xp czy ja wiem, przetluszczaja mi sie sporo, ale jakos idzie, mam proste i cienkom strukture wlosa wiec za duzo tez z nimi nie robie bo nie chce zeby calkiem wypadly, ale na wlosy jest tran dobry i jajko z cytryna olejem i browarem potrzymac 30 min i sie ladnie blyszcza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:25 pm
czikka gonk dien dobry, nudzi mi sie gonk o rany. to ty! XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:28 pm
Terrorystka Frania czikka gonk dien dobry, nudzi mi sie gonk o rany. to ty! XP to zle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:29 pm
czikka Terrorystka Frania czikka gonk dien dobry, nudzi mi sie gonk o rany. to ty! XP to zle? nu nu... babskie porachunki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:36 pm
Rin jestem twoim dluznikiem 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:37 pm
Mroczny Tato Rin jestem twoim dluznikiem 4laugh 4laugh 4laugh tylko tyle mialam XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|