|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:47 am
~~lena-undesaid~~ Delein the Wildest ~~lena-undesaid~~ pa Rin 3nodding hej Del, co u ciebie? wink Chora jestem, a na sesje miałam isc, szlag by to. kurde. a ja musze spadac. xp moj tata tez chory, dlatego siedze z nim w domu. papa wink nu to pa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 7:22 am
ja zaraz znikam xd co slychac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 7:24 am
Lina-san ja zaraz znikam xd co slychac a laze po exchange i szukam itemkow po dobrych cenach, ta inflacja jest dobijajaca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:33 am
Lina-san ja zaraz znikam xd co slychac liiina! jak aj cieie dawno nie widziałam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:39 am
ninja *wpada przez okno*
my chcemy gooolaa
*wlancza tv i ustawia na mecz*
a co wy tez sobie obejrzyjcie
*wychodzi przez okno*
my chcemy gooolaa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:42 am
ninja
wykrakalem blaugh
to zrobi sie ciekawie
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:48 am
nie ogladam ... TAKICh rzeczy xp
#Myslovitz - [Sun Machine #02] Blue Velvet [2:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:49 am
Kiray ninja *wpada przez okno* my chcemy gooolaa *wlancza tv i ustawia na mecz* a co wy tez sobie obejrzyjcie *wychodzi przez okno* my chcemy gooolaa ninja Kablowka mnie juz "uszczesliwila" i zamienila mi wszystkie ulubione kanaly na jakies sportowe gdzie wciaz graja w pilke gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:51 am
Omega Sun Kiray ninja *wpada przez okno* my chcemy gooolaa *wlancza tv i ustawia na mecz* a co wy tez sobie obejrzyjcie *wychodzi przez okno* my chcemy gooolaa ninja Kablowka mnie juz "uszczesliwila" i zamienila mi wszystkie ulubione kanaly na jakies sportowe gdzie wciaz graja w pilke gonk dlatego ja nie oglądam telewizji. biggrin chyba ze musze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:55 am
Terrorystka Frania dlatego ja nie oglądam telewizji. biggrin chyba ze musze... ja na ogol tez, ale jak juz to wlasnie te rzadkie kanaly gdzie wciaz gotuja albo wciaz leci moda... Juz ostatnio mi jeden zamienili na jakies angielskie zboczenstwa a drugi na telezakupy cala dobe... Teraz pozostale zamienily sie w sportowe. Juz mi tylko discovery zostaly do ogladania i tvn, bo reszta to same glupoty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 10:02 am
Omega Sun Terrorystka Frania dlatego ja nie oglądam telewizji. biggrin chyba ze musze... ja na ogol tez, ale jak juz to wlasnie te rzadkie kanaly gdzie wciaz gotuja albo wciaz leci moda... Juz ostatnio mi jeden zamienili na jakies angielskie zboczenstwa a drugi na telezakupy cala dobe... Teraz pozostale zamienily sie w sportowe. Juz mi tylko discovery zostaly do ogladania i tvn, bo reszta to same glupoty sweatdrop sciagnij jakis film razz bedzie ci lepiej wink
albo no.. hm popatrz jak kot śpi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|