|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:24 am
Rin_Youkai renge_karen tak wiem ale ja nie bede poprawiac tego gifta na razie mi sie nie chce......... a moze komus zrobic???????? nie dzieki ^-^, ja zawsze sama sobie robie ^_^ torche to dziwnie zabrzmiało ale spoko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:26 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen tak wiem ale ja nie bede poprawiac tego gifta na razie mi sie nie chce......... a moze komus zrobic???????? nie dzieki ^-^, ja zawsze sama sobie robie ^_^ torche to dziwnie zabrzmiało ale spoko ^^jak dziwnie XDD jak dziwnie coo XD Ja sama poprostu robie od dawna gify . Tutaj nie ma zadnych podtekstow XDdd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:29 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen tak wiem ale ja nie bede poprawiac tego gifta na razie mi sie nie chce......... a moze komus zrobic???????? nie dzieki ^-^, ja zawsze sama sobie robie ^_^ torche to dziwnie zabrzmiało ale spoko ^^jak dziwnie XDD jak dziwnie coo XD Ja sama poprostu robie od dawna gify . Tutaj nie ma zadnych podtekstow XDdd wiem wiem ^^ ^^
ale muzse juz isc ^^ fajnie sie dzisiaj gadało ^^ pozdrawiam buziaczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:31 am
renge_karen wiem wiem ^^ ^^
ale muzse juz isc ^^ fajnie sie dzisiaj gadało ^^ pozdrawiam buziaczki pa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:31 am
Rin_Youkai renge_karen wiem wiem ^^ ^^
ale muzse juz isc ^^ fajnie sie dzisiaj gadało ^^ pozdrawiam buziaczki pa blaugh heart wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:32 am
Pyszne pierogi, pyyyyszne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:34 am
Delein the Wildest Pyszne pierogi, pyyyyszne.... a z kapusta i grzybami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:35 am
Rin_Youkai Delein the Wildest Pyszne pierogi, pyyyyszne.... a z kapusta i grzybami ? Nie, ja z serem preferuje. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:36 am
Delein the Wildest Rin_Youkai Delein the Wildest Pyszne pierogi, pyyyyszne.... a z kapusta i grzybami ? Nie, ja z serem preferuje. :3 me too xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:37 am
Delein the Wildest Rin_Youkai Delein the Wildest Pyszne pierogi, pyyyyszne.... a z kapusta i grzybami ? Nie, ja z serem preferuje. :3 Mmmm z serem tez dobre ^-^ . Nie lubie z miesem >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:39 am
Ja musze spadac Pa heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:40 am
Rin_Youkai Delein the Wildest Rin_Youkai Delein the Wildest Pyszne pierogi, pyyyyszne.... a z kapusta i grzybami ? Nie, ja z serem preferuje. :3 Mmmm z serem tez dobre ^-^ . Nie lubie z miesem >_< No, chyba ze moj mezczyzna zrobi zapiekane pierogi z mieskiem i kapusta, to lapki lizac! Aay Lena :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:43 am
pa Rin 3nodding hej Del, co u ciebie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:45 am
~~lena-undesaid~~ pa Rin 3nodding hej Del, co u ciebie? wink Chora jestem, a na sesje miałam isc, szlag by to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:46 am
Delein the Wildest ~~lena-undesaid~~ pa Rin 3nodding hej Del, co u ciebie? wink Chora jestem, a na sesje miałam isc, szlag by to. kurde. a ja musze spadac. xp moj tata tez chory, dlatego siedze z nim w domu. papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|