|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:52 am
Autark renge_karen Dziekowac panie porzeraczu kotow biggrin
Pytałam sie wczoraj ale nie dostałam odpowiedzi czy gifcik przynosi jakies korzysci???
No i tak z ciekawosci czy komus sie spodobała ^^??? nie dostalem zadnej wiadomosci confused na razie nikt nie wspomogl bo oficjalnego questa nie stworzylem ale tak mi sie ten gifcik spodobal ze musialem go umiescic w sygnaturce 3nodding dziekuje :* redface blaugh prosze bardzo ^^ ach ta brew ^^ one normalnie jest the best biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:53 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai Aidanna FILM Z DEPPIKIEM NA POLSACIE!!!! gonk *leci ogladac film* heart _ heart ja zasnelam na reklamach == i polowe przegapilam == , a kurcze akurat na filmie w ktorym temat mnie zainteresowal musialam zasnac == Nienawidze reklam --'''''''' głupie reklamy >< po co one w czasie filmu wogole sa to ja nie wiem razz
ale masz cute sigusia ^^dzieki XD o tak reklamy zleeee, twoj gif dobry XD xd Dziekuje ^^ *happy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:54 am
Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:02 am
Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:04 am
renge_karen Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodziPewno, ze wiadomo, tylko to sie troche w oczy rzuca...V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:06 am
Delein the Wildest renge_karen Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodziPewno, ze wiadomo, tylko to sie troche w oczy rzuca...V.v... nyuuu sweatdrop to dosc eee no taki blad ymmm no jak chcesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:09 am
Delein the Wildest renge_karen Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodziPewno, ze wiadomo, tylko to sie troche w oczy rzuca...V.v... ale to jest tylko do tzreciej osoby pojedynczej wiec jest dobrze bo miało byc w trzeciej osobie ale liczby mnogiej biggrin i tak jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:12 am
renge_karen Delein the Wildest renge_karen Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodziPewno, ze wiadomo, tylko to sie troche w oczy rzuca...V.v... ale to jest tylko do tzreciej osoby pojedynczej wiec jest dobrze bo miało byc w trzeciej osobie ale liczby mnogiej biggrin i tak jest biggrin No ale przeciez imie to liczba pojedyncza, chyba ze zle mnie od 10 lat angielskiego ucza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:13 am
renge_karen Delein the Wildest renge_karen Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodziPewno, ze wiadomo, tylko to sie troche w oczy rzuca...V.v... ale to jest tylko do tzreciej osoby pojedynczej wiec jest dobrze bo miało byc w trzeciej osobie ale liczby mnogiej biggrin i tak jest biggrin jak to x-X'' to jest kilka Renge karen @_@ kyaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:16 am
Delein the Wildest renge_karen Delein the Wildest renge_karen Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodziPewno, ze wiadomo, tylko to sie troche w oczy rzuca...V.v... ale to jest tylko do tzreciej osoby pojedynczej wiec jest dobrze bo miało byc w trzeciej osobie ale liczby mnogiej biggrin i tak jest biggrin No ale przeciez imie to liczba pojedyncza, chyba ze zle mnie od 10 lat angielskiego ucza... tak wiem ale ja nie bede poprawiac tego gifta na razie mi sie nie chce......... a moze komus zrobic????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:18 am
Rin_Youkai jak to x-X'' to jest kilka Renge karen @_@ kyaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:19 am
renge_karen tak wiem ale ja nie bede poprawiac tego gifta na razie mi sie nie chce......... a moze komus zrobic???????? nie dzieki ^-^, ja zawsze sama sobie robie ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:22 am
Rin_Youkai renge_karen Delein the Wildest renge_karen Delein the Wildest Renge masz blad w sigu...w 3 osobie l.p. pisze sie "makes". oh czepiasz sie >< gunt ze wiadomo o co chodziPewno, ze wiadomo, tylko to sie troche w oczy rzuca...V.v... ale to jest tylko do tzreciej osoby pojedynczej wiec jest dobrze bo miało byc w trzeciej osobie ale liczby mnogiej biggrin i tak jest biggrin jak to x-X'' to jest kilka Renge karen @_@ kyaaa kto tam wie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:23 am
Autark Rin_Youkai jak to x-X'' to jest kilka Renge karen @_@ kyaaa whee co to miało znaczyc panie porzeraczu kotow?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 6:23 am
Autark Rin_Youkai jak to x-X'' to jest kilka Renge karen @_@ kyaaa whee a ty co sie cieszysz xd * klep klep po glowie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|