|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:18 am
Lethiel zalezy co ci sie podoba wink wallet by ladnie pasowal chyba :3
a co do zodiakow twoich to zostawilam malego commenta ze sprostowaniem na temat tygryska ;> 1986 rocznik to jest nie 88 3nodding heart , wiem bom tygrysek blaugh *luku po ile chain wallet jest*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:42 am
Terrorystka Frania Aidanna FILM Z DEPPIKIEM NA POLSACIE!!!! gonk *leci ogladac film* heart _ heart stare czasami sie zastanwiam czy nie jestes AM stare stare stare co znaczy to AM ? xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:25 am
Za co?! I jak?! XD I żeby nie było że jestem wścibska XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:36 am
Pszczola_M Za co?! I jak?! XD I żeby nie było że jestem wścibska XD Nie wiem za co...ale czuje sie jak mielonka...nos mam jak kran, gardlo mnie boli, mowie jak traktor....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:42 am
Dziekowac panie porzeraczu kotow biggrin
Pytałam sie wczoraj ale nie dostałam odpowiedzi czy gifcik przynosi jakies korzysci???
No i tak z ciekawosci czy komus sie spodobała ^^???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:43 am
Aidanna FILM Z DEPPIKIEM NA POLSACIE!!!! gonk *leci ogladac film* heart _ heart ja zasnelam na reklamach == i polowe przegapilam == , a kurcze akurat na filmie w ktorym temat mnie zainteresowal musialam zasnac == Nienawidze reklam --''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:44 am
renge_karen Dziekowac panie porzeraczu kotow biggrin
Pytałam sie wczoraj ale nie dostałam odpowiedzi czy gifcik przynosi jakies korzysci???
No i tak z ciekawosci czy komus sie spodobała ^^??? Zalezy jaki gifcik. Co sie spodobala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:45 am
Rin_Youkai Aidanna FILM Z DEPPIKIEM NA POLSACIE!!!! gonk *leci ogladac film* heart _ heart ja zasnelam na reklamach == i polowe przegapilam == , a kurcze akurat na filmie w ktorym temat mnie zainteresowal musialam zasnac == Nienawidze reklam --'''''''' głupie reklamy >< po co one w czasie filmu wogole sa to ja nie wiem razz
ale masz cute sigusia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:47 am
Delein the Wildest renge_karen Dziekowac panie porzeraczu kotow biggrin
No i tak z ciekawosci czy komus sie spodobała ^^??? Zalezy jaki gifcik. Co sie spodobala? No chodziło mi o gifcik Pana porzeracza kotow.....
Czy sie podoba........??? Bo ja uwielbiam komentarze dotyczace moich badziewi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:49 am
renge_karen No chodziło mi o gifcik Pana porzeracza kotow.....
Czy sie podoba........??? Bo ja uwielbiam komentarze dotyczace moich badziewi..... A, myslalam, ze o boxy chodzilo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Rin_Youkai Aidanna FILM Z DEPPIKIEM NA POLSACIE!!!! gonk *leci ogladac film* heart _ heart ja zasnelam na reklamach == i polowe przegapilam == , a kurcze akurat na filmie w ktorym temat mnie zainteresowal musialam zasnac == Nienawidze reklam --'''''''' głupie reklamy >< po co one w czasie filmu wogole sa to ja nie wiem razz
ale masz cute sigusia ^^dzieki XD o tak reklamy zleeee, twoj gif dobry XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Dziekowac panie porzeraczu kotow biggrin
No i tak z ciekawosci czy komus sie spodobała ^^??? nie dostalem zadnej wiadomosci confused na razie nikt nie wspomogl bo oficjalnego questa nie stworzylem ale tak mi sie ten gifcik spodobal ze musialem go umiescic w sygnaturce 3nodding dziekuje :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|