|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:50 am
Sei chan Twistus gonk ale...ale...ale gonk ja bym byladopiero na 15 gonk gonk bo mi autobus uciekl gonk gonk gonk chcesz ja Ci moge za miesiac kupic sealed...albo nawet teraz dac 1 :]
Sei pewnie wyslij i oczywiscie zaplace za to wink Placic nie mosisz bo mi sa nie potrzebne te bilety 3nodding 3nodding dziekuje bardzo 3nodding heart kuna zaraz bede smieciowa krolowa rofl rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:55 am
Lethiel heart O.o to moze ja sprzatne w pokoju eek sweatdrop xd xd xd kocham to zdanie a takze :dajcie mi 2 miutki i poczekajcie za drzwiami bo mam balgan xd rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:57 am
eh.. tz bym chciala sie zmusic do cwiczenia xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:58 am
Twistus Lethiel heart O.o to moze ja sprzatne w pokoju eek sweatdrop xd xd xd kocham to zdanie a takze :dajcie mi 2 miutki i poczekajcie za drzwiami bo mam balgan xd rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen wink Cicho tam ! :> mialas sie ubierac chyba ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:58 am
Lethiel Twistus Lethiel heart O.o to moze ja sprzatne w pokoju eek sweatdrop xd xd xd kocham to zdanie a takze :dajcie mi 2 miutki i poczekajcie za drzwiami bo mam balgan xd rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen wink Cicho tam ! :> mialas sie ubierac chyba ? mrgreen *marud marud* czuje sie...wyganiana crying gonk
gonk musze zrobic pranie zostaly mi tylko rozowe skarpetki ze wszystkich skarpetkow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:00 am
Lethiel eh.. tz bym chciala sie zmusic do cwiczenia xD heart xd Trzeba to lubic by cwiczyc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:08 am
Sei chan Lethiel eh.. tz bym chciala sie zmusic do cwiczenia xD heart xd Trzeba to lubic by cwiczyc 3nodding ale ja lubie xD poprostu czasdem mam za dluga przerwe, a wrtedy wiem ze musze narysowac pare wiecej takich nieudanych zeby w koncu wyszlo co mi sie podoba i zeby to byla przyjemnosc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:09 am
Przesle sobie troche kaski na drugi account i pokupuje itemkow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:12 am
Sei chan Przesle sobie troche kaski na drugi account i pokupuje itemkow ninja milej zabawy ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:13 am
Lethiel Sei chan Przesle sobie troche kaski na drugi account i pokupuje itemkow ninja milej zabawy ;3 Moew 4laugh Co sobie teraz kupic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 4:17 am
Sei chan Lethiel Sei chan Przesle sobie troche kaski na drugi account i pokupuje itemkow ninja milej zabawy ;3 Moew 4laugh Co sobie teraz kupic ninja zalezy co ci sie podoba wink wallet by ladnie pasowal chyba :3
a co do zodiakow twoich to zostawilam malego commenta ze sprostowaniem na temat tygryska ;> 1986 rocznik to jest nie 88 3nodding heart , wiem bom tygrysek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|