|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:33 am
Sei chan "jako mod powinnam siebie na PM wyslac" -O co ci z tym chodzilo question oj niewazne juz mrgreen
LEth poka poka trampki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:35 am
Twistus Sei chan "jako mod powinnam siebie na PM wyslac" -O co ci z tym chodzilo question oj niewazne juz mrgreen
LEth poka poka trampki xd za dlugo by trwalo xD nie chce mi sie xP.. przyjedziesz zobaczysz ;> najlepiej dzis razz .. bo jutro do chrzesniaka a poniedzialek zajety caly >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:36 am
Lethiel Twistus Sei chan "jako mod powinnam siebie na PM wyslac" -O co ci z tym chodzilo question oj niewazne juz mrgreen
LEth poka poka trampki xd za dlugo by trwalo xD nie chce mi sie xP.. przyjedziesz zobaczysz ;> najlepiej dzis razz .. bo jutro do chrzesniaka a poniedzialek zajety caly >.> ze niby mam dzis ruszyc to swoje leniwe dupsko i rzucic sie do Ciebie by zobaczyc trampki...no chyba ze masz ogorki albo nalesniki xd xd xd rofl rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:36 am
Twistus oj niewazne juz mrgreen
LEth poka poka trampki xd a te itemy co ty mowilas to co to sa(to royal costam i family jewelers)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:37 am
Sei chan Twistus oj niewazne juz mrgreen
LEth poka poka trampki xd a te itemy co ty mowilas to co to sa(to royal costam i family jewelers) no bulawa czarna i takie klejnoty( xd ) na biodra rofl rofl rofl
a to zwyslaniem na PM to to oczym z LEna gadalm o tych smieciach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:38 am
Twistus Lethiel Twistus Sei chan "jako mod powinnam siebie na PM wyslac" -O co ci z tym chodzilo question oj niewazne juz mrgreen
LEth poka poka trampki xd za dlugo by trwalo xD nie chce mi sie xP.. przyjedziesz zobaczysz ;> najlepiej dzis razz .. bo jutro do chrzesniaka a poniedzialek zajety caly >.> ze niby mam dzis ruszyc to swoje leniwe dupsko i rzucic sie do Ciebie by zobaczyc trampki...no chyba ze masz ogorki albo nalesniki xd xd xd rofl rofl rofl rofl mrgreen jasne ze mam ogory mrgreen heart a najlepsze ze sa takie twarde i chrupiace i kwaaaasne >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:39 am
Twistus Sei chan Twistus oj niewazne juz mrgreen
LEth poka poka trampki xd a te itemy co ty mowilas to co to sa(to royal costam i family jewelers) no bulawa czarna i takie klejnoty( xd ) na biodra rofl rofl rofl
a to zwyslaniem na PM to to oczym z LEna gadalm o tych smieciach wink Aha 3nodding *Luka do listy itemow na tekteku* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Sei chan Twistus oj niewazne juz mrgreen
a to zwyslaniem na PM to to oczym z LEna gadalm o tych smieciach wink u mrrryyy.. tez chce klejnoty x3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel jasne ze mam ogory mrgreen heart a najlepsze ze sa takie twarde i chrupiace i kwaaaasne >:3 gonk czemu sie nademna znecasz gonk *kiw kiw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:40 am
Lethiel u mrrryyy.. tez chce klejnoty x3 heart gonk 50 k biletow gonk wlasciwie to moge sobie kupic...ale szkoda mi kasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:41 am
Twistus Lethiel jasne ze mam ogory mrgreen heart a najlepsze ze sa takie twarde i chrupiace i kwaaaasne >:3 gonk czemu sie nademna znecasz gonk *kiw kiw*i takie duuze i ciemne i paaachnÄ…ce mrgreen heart i chyba juz tylko 4 >.> ... oh jak sie nie pospieszysz ktos je napewno zezre sad np tata bo cos brzdeka w kuchni xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:42 am
Twistus Lethiel u mrrryyy.. tez chce klejnoty x3 heart gonk 50 k biletow gonk wlasciwie to moge sobie kupic...ale szkoda mi kasy xd nu aja sobie pomalu znowu dziubdziam te goldy i zaraz wszystko na selady polezie >.>... jeszcze musze pozbierac zeby mi ktos w nastepnym miesiacu kupil >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:46 am
Lethiel Twistus Lethiel jasne ze mam ogory mrgreen heart a najlepsze ze sa takie twarde i chrupiace i kwaaaasne >:3 gonk czemu sie nademna znecasz gonk *kiw kiw*i takie duuze i ciemne i paaachnÄ…ce mrgreen heart i chyba juz tylko 4 >.> ... oh jak sie nie pospieszysz ktos je napewno zezre sad np tata bo cos brzdeka w kuchni xD gonk ale...ale...ale gonk ja bym byladopiero na 15 gonk gonk bo mi autobus uciekl gonk gonk gonk chcesz ja Ci moge za miesiac kupic sealed...albo nawet teraz dac 1 :]
Sei pewnie wyslij i oczywiscie zaplace za to wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:48 am
Twistus gonk ale...ale...ale gonk ja bym byladopiero na 15 gonk gonk bo mi autobus uciekl gonk gonk gonk chcesz ja Ci moge za miesiac kupic sealed...albo nawet teraz dac 1 :]
Sei pewnie wyslij i oczywiscie zaplace za to wink Placic nie mosisz bo mi sa nie potrzebne te bilety 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|