|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:22 am
Sei chan Twistus Sei chan *Lazi po exchange i zastanawia sie co kupic* sweatdrop DT...dla mnie rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen heart Tyle to ja kasy nie mam, DTail..marzenie xd to...eeeeeeee.... royal sceppte onyx...tez dla mnie albo familu jewelers onyx 4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl mrgreen
lena to wyslij dam ci za to 20g ? czy wiecej chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:22 am
Zastanawiam sie czy kupic pingwinki i foczki, czy angelic pendant ninja ninja Znowu musze pobawic sie tektekiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:23 am
Rin_Youkai Twistus Lethiel Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD dluuuuugi chudy wykastrowayny gryzacy drapiacy rzucajacy sie jak wsciekly na wszystko co sie rusza prowokujacy psa...Aza...tia typowy kocur xd Cute heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:25 am
to sie nazywa wzrok typu:czego chcesz odemnie szalona wiedzmo xd xd xd :* heart rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:25 am
Twistus Sei chan Twistus Sei chan *Lazi po exchange i zastanawia sie co kupic* sweatdrop DT...dla mnie rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen heart Tyle to ja kasy nie mam, DTail..marzenie xd to...eeeeeeee.... royal sceppte onyx...tez dla mnie albo familu jewelers onyx 4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl mrgreen
lena to wyslij dam ci za to 20g ? czy wiecej chcesz?jezu, dzieki ci! ja ci to za darmo dam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:26 am
Nyuuu po brzuszku i skok z zamachem na wlosy XD heart Da sie przyzwyczaic, pozniej to nawet drapanie nie boli prawda ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:27 am
~~lena-undesaid~~ jezu, dzieki ci! ja ci to za darmo dam xd ninja zbieram puszki i bilet jeszcze xd rofl rofl jako mod powinnam siebie na PM wyslac ale...nie chce mi sie heart rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:27 am
Twistus to sie nazywa wzrok typu:czego chcesz odemnie szalona wiedzmo xd xd xd :* heart rofl rofl rofl mrgreen nie.. to jest wzrok typu, tylko sprobuj uzyc flesza a wydrapie ci oczy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:28 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ jezu, dzieki ci! ja ci to za darmo dam xd ninja zbieram puszki i bilet jeszcze xd rofl rofl jako mod powinnam siebie na PM wyslac ale...nie chce mi sie heart rofl rofl rofl rofl Na co wyslac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:28 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ jezu, dzieki ci! ja ci to za darmo dam xd ninja zbieram puszki i bilet jeszcze xd rofl rofl jako mod powinnam siebie na PM wyslac ale...nie chce mi sie heart rofl rofl rofl rofl a cjhcesz jeszzcze blue papiery mrgreen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:29 am
Rin_Youkai Nyuuu po brzuszku i skok z zamachem na wlosy XD heart Da sie przyzwyczaic, pozniej to nawet drapanie nie boli prawda ? whee on juz teraz atakuje mnie lapkami bez pazurkow coraz czesciej :3 moje slicznotki x3.. ale za to gryzie menda ! scream gryzie mocno i dotkliwie w okolicach zyl gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:30 am
Sei chan Twistus ~~lena-undesaid~~ jezu, dzieki ci! ja ci to za darmo dam xd ninja zbieram puszki i bilet jeszcze xd rofl rofl jako mod powinnam siebie na PM wyslac ale...nie chce mi sie heart rofl rofl rofl rofl Na co wyslac?? jakto na co O.o
Leth to chyab taki wzrok posredni...kufa nic mi sie dzis nie chce gonk powinnma sie ubrac itp....*marud marud*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:31 am
Twistus Sei chan Twistus ~~lena-undesaid~~ jezu, dzieki ci! ja ci to za darmo dam xd ninja zbieram puszki i bilet jeszcze xd rofl rofl jako mod powinnam siebie na PM wyslac ale...nie chce mi sie heart rofl rofl rofl rofl Na co wyslac?? jakto na co O.o
Leth to chyab taki wzrok posredni...kufa nic mi sie dzis nie chce gonk powinnma sie ubrac itp....*marud marud* bardzo mozliwe ;3
ubierac ? a po co mrgreen tak wygodniej ;P ja sie musialam ubrac bo z rana do xero >.<..eh...
aa.. i mam trampeczki >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:32 am
"jako mod powinnam siebie na PM wyslac" -O co ci z tym chodzilo question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:32 am
Lethiel on juz teraz atakuje mnie lapkami bez pazurkow coraz czesciej :3 moje slicznotki x3.. ale za to gryzie menda ! scream gryzie mocno i dotkliwie w okolicach zyl gonk >_< znam ten bol, moj szczeniak ma zeby jak igly, a zgryz niesamowicie silny == ciagle sie rzuca i trzeba uwazac, jak sie jest blisko bo gryzie w twarz =='''''''''''''''' i jeszcze sie menda cieszy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|