|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:11 am
Rin_Youkai Lethiel Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD Wyglada tak samo jak Fina mojej kolezanki xd Kyuuu Whiskasowy kotek z reklamy heart one slicznie mrucza : Mryyy, Mryyy Nyuu heart Tylko pozazdroscic whee whiskasowy ? O_o ale..ale przeciez moje malenstwo jest dluugie, chuude ma maly lepek duuuze uszka i wyglada jak szczur xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:11 am
Lethiel Terrorystka Frania
btw. Moni, masz boskiego siga *_* wlasnie ! amma racje mrgreen mwha xD mi sie marzy wieeeeeelki czarrrrny kocur z zoltymi oczami *o*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:13 am
Lethiel Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD dluuuuugi chudy wykastrowayny gryzacy drapiacy rzucajacy sie jak wsciekly na wszystko co sie rusza prowokujacy psa...Aza...tia typowy kocur xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel whiskasowy ? O_o ale..ale przeciez moje malenstwo jest dluugie, chuude ma maly lepek duuuze uszka i wyglada jak szczur xD heart Co ty tam wiesz XDD Przypatrz mu sie, czy to nie ten z Whiskasa whee przyznaj sie ile daja za jedna reklame z nim ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Lethiel Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD dluuuuugi chudy wykastrowayny gryzacy drapiacy rzucajacy sie jak wsciekly na wszystko co sie rusza prowokujacy psa...Aza...tia typowy kocur xd Cute heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:14 am
*Lazi po exchange i zastanawia sie co kupic* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:15 am
Rin_Youkai Twistus Lethiel Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD dluuuuugi chudy wykastrowayny gryzacy drapiacy rzucajacy sie jak wsciekly na wszystko co sie rusza prowokujacy psa...Aza...tia typowy kocur xd Cute heart xd xd xd ninja jej kot jest straszny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:15 am
blagam, zlituj sie ktoś crying kto chce papiery albo robale?
przy okazji, ma ktoś do sprzedania Waste Glamrock Headband?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:16 am
Sei chan *Lazi po exchange i zastanawia sie co kupic* sweatdrop DT...dla mnie rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:17 am
~~lena-undesaid~~ blagam, zlituj sie ktoś crying kto chce papiery albo robale? przy okazji, ma ktoś do sprzedania Waste Glamrock Headband? niebieskie robale z checia kupie wink a ereszte wyrezuc na amrket za 5 g czy jakos tak zaraz ktos to kupi napewno wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus ninja jej kot jest straszny... napewno zapomnialas dodac, ze jak ktos siedzi i ma dlugie wlosy to uwiesza sie na wlosach ninja * wiem z wlasnego doswiadczenia Fina jest taka sama, tylko ze to kocica, ale tez wysterylizowana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Sei chan *Lazi po exchange i zastanawia sie co kupic* sweatdrop DT...dla mnie rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen heart Tyle to ja kasy nie mam, DTail..marzenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:19 am
Sei chan Twistus Sei chan *Lazi po exchange i zastanawia sie co kupic* sweatdrop DT...dla mnie rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen heart Tyle to ja kasy nie mam, DTail..marzenie xd Ja trzy razy sprawdzalam, czy to jest dobra cena DT xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:21 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ blagam, zlituj sie ktoś crying kto chce papiery albo robale? przy okazji, ma ktoś do sprzedania Waste Glamrock Headband? niebieskie robale z checia kupie wink a ereszte wyrezuc na amrket za 5 g czy jakos tak zaraz ktos to kupi napewno wink mrgreen mama 5 wazek i 5 motyli, chcesz ;P?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|