|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:02 am
Twistus Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. nie falszywe XD tylko nie z kazdym nawiaze wiez wink ale maja charkater wink oj maja xd czasem mysle, ze wole jednak gryzienie psa niz drapanie kota ToT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra, kurcze, nie moge mieć swojego zdania, czy co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:05 am
Lethiel Twistus Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. nie falszywe XD tylko nie z kazdym nawiaze wiez wink ale maja charkater wink i wybieraja wlasciciela, nie wlasciciel je mrgreen heart tejk mi ! tejk mi ! x3 heart
witam xD elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:05 am
Czesc, dzieje sie cos ciekawego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:06 am
Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:07 am
~~lena-undesaid~~ dobra, kurcze, nie moge mieć swojego zdania, czy co? sweatdrop Mozesz XDD tak jak one wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:08 am
no właśnie! Lethi ma rację!
btw. Moni, masz boskiego siga *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:08 am
Lethiel Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD Wyglada tak samo jak Fina mojej kolezanki xd Kyuuu Whiskasowy kotek z reklamy heart one slicznie mrucza : Mryyy, Mryyy Nyuu heart Tylko pozazdroscic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:09 am
Terrorystka Frania no właśnie! Lethi ma rację!
btw. Moni, masz boskiego siga *_* wlasnie ! amma racje mrgreen mwha xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:10 am
Sei chan Czesc, dzieje sie cos ciekawego ninja gadamy wlasnie o kotach xd ( Meow --> wywolalismy wilka z lasy XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:10 am
Lethiel Twistus elo sztunia...co do Twojego kota to on jes....wyjatkowy sweatdrop wcale nie xD kocio jak kocio :3 heart mendziuuuunia ! xD przypomina mi mojego kiciulka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|