|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:37 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania iuuuu! jaki słodziuteńki! whee kupcie mi takieeegooo! whee heart mi mieli kupic te wielkie co po metr dlugosci maja x-X'' , ale kupili 2 psa ( bernardyna ) i narazie nim sie musze zajmowac =,=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:40 am
ja mailam miec psa 1,5 roku temu xp i co? i albo nie ma, albo juz sprzedali, albo chory, albo moja mama woli suke... i mam miec za 7 miesiecy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:42 am
~~lena-undesaid~~ ja mailam miec psa 1,5 roku temu xp i co? i albo nie ma, albo juz sprzedali, albo chory, albo moja mama woli suke... i mam miec za 7 miesiecy gonk lol a ja mam kota blaugh i tak rozrbaia.. musze ją poddac sterylizacji bo kurde obsikuje wszytko XP trzeba ciagle latac z vanishem albo prac te wszytkie rzeczy po 2 razy XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:43 am
~~lena-undesaid~~ ja mailam miec psa 1,5 roku temu xp i co? i albo nie ma, albo juz sprzedali, albo chory, albo moja mama woli suke... i mam miec za 7 miesiecy gonk ja mam tylko suczki XD ale 7 miesiecznego bym nie chciala xp najlepiej miec od malego. Moja jedna i druga 2 miesiace jak je wzielism , tylko, ze druga ma dopiero trzy, a wazy juz 24 kilo =='''''''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:45 am
Terrorystka Frania lol a ja mam kota blaugh i tak rozrbaia.. musze ją poddac sterylizacji bo kurde obsikuje wszytko XP trzeba ciagle latac z vanishem albo prac te wszytkie rzeczy po 2 razy XP koty wlaczaja basy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:46 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ ja mailam miec psa 1,5 roku temu xp i co? i albo nie ma, albo juz sprzedali, albo chory, albo moja mama woli suke... i mam miec za 7 miesiecy gonk lol a ja mam kota blaugh i tak rozrbaia.. musze ją poddac sterylizacji bo kurde obsikuje wszytko XP trzeba ciagle latac z vanishem albo prac te wszytkie rzeczy po 2 razy XP nie lubie kotow xp Rin, ale te psy sie urodzą za 7 miesiecy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:47 am
~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow xp Rin, ale te psy sie urodzą za 7 miesiecy xd a o to chodzi XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:48 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ ja mailam miec psa 1,5 roku temu xp i co? i albo nie ma, albo juz sprzedali, albo chory, albo moja mama woli suke... i mam miec za 7 miesiecy gonk lol a ja mam kota blaugh i tak rozrbaia.. musze ją poddac sterylizacji bo kurde obsikuje wszytko XP trzeba ciagle latac z vanishem albo prac te wszytkie rzeczy po 2 razy XP nie lubie kotow xp Rin, ale te psy sie urodzą za 7 miesiecy xd a powinnas! mojego kota tylko seba nie lubi bo chce go zjeść! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:51 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ ja mailam miec psa 1,5 roku temu xp i co? i albo nie ma, albo juz sprzedali, albo chory, albo moja mama woli suke... i mam miec za 7 miesiecy gonk lol a ja mam kota blaugh i tak rozrbaia.. musze ją poddac sterylizacji bo kurde obsikuje wszytko XP trzeba ciagle latac z vanishem albo prac te wszytkie rzeczy po 2 razy XP nie lubie kotow xp Rin, ale te psy sie urodzą za 7 miesiecy xd a powinnas! mojego kota tylko seba nie lubi bo chce go zjeść! gonk nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:56 am
~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. nie falszywe XD tylko nie z kazdym nawiaze wiez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:57 am
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. nie falszywe XD tylko nie z kazdym nawiaze wiez wink ale maja charkater wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:58 am
~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. fałszywe!? stare
czy ty jestes normalna!? gadalas z jakims kotem i cie oszukał, czy co!? neutral pozatym, koty chodza wlasnymi sciezkami, a ze nie chca sie do ciebie polasic albo nie maja ochoty w danym momencie sie bawic to nie oznacza ze sa falszywe stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:59 am
Twistus Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. nie falszywe XD tylko nie z kazdym nawiaze wiez wink ale maja charkater wink i wybieraja wlasciciela, nie wlasciciel je mrgreen heart tejk mi ! tejk mi ! x3 heart
witam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:00 am
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. nie falszywe XD tylko nie z kazdym nawiaze wiez wink yy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 3:01 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ nie lubie kotow, bo dla mnie są po prostu falszywe. poza tym znam chyba zbyt wiele zlych historii z kotami. fałszywe!? stare
czy ty jestes normalna!? gadalas z jakims kotem i cie oszukał, czy co!? neutral pozatym, koty chodza wlasnymi sciezkami, a ze nie chca sie do ciebie polasic albo nie maja ochoty w danym momencie sie bawic to nie oznacza ze sa falszywe stare tak wlasnie 4laugh xd spojzmy chociazby na mojego siga.. no czy ta mala mendziunia wyglada falszywie ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|