|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:24 am
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię... tanie 4,5 k fajnie, mam 3,1k xp wez cos opchnij ninja dalabym ci lenus, gdybym nie zbierala na pedanta...., potrzebuje jeszcze yh-yh! *liczy w głowie* jakies 160k XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:25 am
~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię... tanie 4,5 k fajnie, mam 3,1k xp wez cos opchnij ninja a moge tobie? mrgreen powiedzmy, ze ci sprzedam wszystkie moje robale za.... 30-40g xd nie dzieki XD ale w markecie to pojdzie szybko _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:28 am
Rin_Youkai nie dzieki XD ale w markecie to pojdzie szybko _^_ bzdura! musisz sie niezle nameczyc zeby ktokolwiek ci to kupil XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:28 am
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię... tanie 4,5 k fajnie, mam 3,1k xp wez cos opchnij ninja a moge tobie? mrgreen powiedzmy, ze ci sprzedam wszystkie moje robale za.... 30-40g xd nie dzieki XD ale w markecie to pojdzie szybko _^_ no wlasnie cos nie idzie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:30 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai nie dzieki XD ale w markecie to pojdzie szybko _^_ bzdura! musisz sie niezle nameczyc zeby ktokolwiek ci to kupil XP Ke x_X'' mi zawsze wszystko szybko idzie (wystarczy dac cene najnizsza =,='' ) jak masz tam 40 Robali to za 40g pojda ci blyskawicznie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:31 am
Czy wy mnie ignorujecie umślnie!? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:32 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai nie dzieki XD ale w markecie to pojdzie szybko _^_ bzdura! musisz sie niezle nameczyc zeby ktokolwiek ci to kupil XP Ke x_X'' mi zawsze wszystko szybko idzie (wystarczy dac cene najnizsza =,='' ) jak masz tam 40 Robali to za 40g pojda ci blyskawicznie XD chyba zartujesz! ja zawsze jak mam 40 robali daje ok 30 g XP albo nawet 25! byle tylko sie tego pozbyc XP
glupio zrobili, ze nie mozna tego sprzedac _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:32 am
Terrorystka Frania Czy wy mnie ignorujecie umślnie!? neutral a coz to za straszne zarzuty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:33 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Czy wy mnie ignorujecie umślnie!? neutral a coz to za straszne zarzuty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:33 am
Terrorystka Frania chyba zartujesz! ja zawsze jak mam 40 robali daje ok 30 g XP albo nawet 25! byle tylko sie tego pozbyc XP glupio zrobili, ze nie mozna tego sprzedac _ _" cos ty @_@ ja wczoraj sprzedalam 40 robali za 50g i mi poszlo w 30 minut T6T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:35 am
iuuuu! jaki słodziuteńki! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:35 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania Czy wy mnie ignorujecie umślnie!? neutral a coz to za straszne zarzuty ninja  cute xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:36 am
Terrorystka Frania iuuuu! jaki słodziuteńki! whee taki malusienki 4laugh nyuuuuu U kyuuu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:36 am
Terrorystka Frania iuuuu! jaki słodziuteńki! whee kupcie mi takieeegooo! whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|