|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:07 am
Rin_Youkai zuzika ja jestem znowu smile i mam szkarpetkiii! heart postep wink 3nodding ładne sari 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:08 am
Jeszcze tylko butki, kiecka, bluzka kwiatek we wlosy i bedzie spoko... blaugh a moze ktos mi da cos w prezencie??? To nie wiele kosztuje, ale mam tylko 250 goldow! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:11 am
~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai zuzika ja jestem znowu smile i mam szkarpetkiii! heart postep wink 3nodding ładne sari 3nodding eee...sari??? nie kum kumam. a lena my sie nie znam smile jestem zuzika wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:12 am
zuzika ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai zuzika ja jestem znowu smile i mam szkarpetkiii! heart postep wink 3nodding ładne sari 3nodding eee...sari??? nie kum kumam. a lena my sie nie znam smile jestem zuzika wink to co mam na sobie to sari ^-^. Lena : Dziekuje bardzo ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:12 am
zuzika ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai zuzika ja jestem znowu smile i mam szkarpetkiii! heart postep wink 3nodding ładne sari 3nodding eee...sari??? nie kum kumam. a lena my sie nie znam smile jestem zuzika wink Mowilam do Rin xd A wogole to mi miło, Lena jestem xd *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:13 am
Rin_Youkai zuzika ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai zuzika ja jestem znowu smile i mam szkarpetkiii! heart postep wink 3nodding ładne sari 3nodding eee...sari??? nie kum kumam. a lena my sie nie znam smile jestem zuzika wink to co mam na sobie to sari ^-^. Lena : Dziekuje bardzo ^o^ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:14 am
aaa... ehe smile ja juz dawno mowilam rin ze ma super avka ale uciekla crying wiecie ze no-chan ma bardzo podobnego???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:16 am
eee... STOP! a moze to no-chan po zmianie nicka!!!!???? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:17 am
zuzika aaa... ehe smile ja juz dawno mowilam rin ze ma super avka ale uciekla crying wiecie ze no-chan ma bardzo podobnego??? nei znam jej/jego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:17 am
~~lena-undesaid~~ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię... tanie 4,5 k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:19 am
zuzika eee... STOP! a moze to no-chan po zmianie nicka!!!!???? blaugh nie XD ja no-chan jeszcze nie widzialam w tym XD Widocznie mamy podobne gusta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:20 am
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię... tanie 4,5 k fajnie, mam 3,1k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:22 am
~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię... tanie 4,5 k fajnie, mam 3,1k xp wez cos opchnij ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:23 am
*przyszła* *rozgląda się za ofiarą* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 2:23 am
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ po ile jest sari? moze tez sobie sprawię... tanie 4,5 k fajnie, mam 3,1k xp wez cos opchnij ninja a moge tobie? mrgreen powiedzmy, ze ci sprzedam wszystkie moje robale za.... 30-40g xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|