|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:18 am
Kiray zuzika He he he rofl lol mrgreen skoro cie tu ni ma to moze sie pojaw??? tak *puff!* jak chcesz to moge zrobic to za ciebie ninja ninja nima mnie tu bo robie porzadki ninja ahaa... *powaga, skupienie i zrozumienie* Twistus... a tera to ja robie takego zeb mnie bylo stac no i taki gotycki to mniE sie nrawitsja i je eto w miare tanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:20 am
Twistus Kiray zuzika He he he rofl lol mrgreen skoro cie tu ni ma to moze sie pojaw??? tak *puff!* jak chcesz to moge zrobic to za ciebie ninja ninja nima mnie tu bo robie porzadki ninja swoim niezawodnym sposbem ze ciagle udajesz ze cos robisz? xd ninja niestety nie tym razem... zostalem sam w domu z lista rzeczy do zrobienia crying , ide odkurzac domokun ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:21 am
Kiray ninja niestety nie tym razem... zostalem sam w domu z lista rzeczy do zrobienia crying , ide odkurzac domokun ninja uuuuuuuu misiek gospodynia domowa wink ej wez skrzyknij swoje fanki poprostu coby za Ciebie posprzatly co sie wysilac bedziesz wink rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:26 am
Twistus Kiray ninja niestety nie tym razem... zostalem sam w domu z lista rzeczy do zrobienia crying , ide odkurzac domokun ninja uuuuuuuu misiek gospodynia domowa wink ej wez skrzyknij swoje fanki poprostu coby za Ciebie posprzatly co sie wysilac bedziesz wink rofl Ja place Euri zeby mi sprzatala ninja A potem rodzice sie mnie czepiaja, ze wykorzystuje biedne dziecko do niewolniczej pracy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:28 am
Omega Sun Twistus Kiray ninja niestety nie tym razem... zostalem sam w domu z lista rzeczy do zrobienia crying , ide odkurzac domokun ninja uuuuuuuu misiek gospodynia domowa wink ej wez skrzyknij swoje fanki poprostu coby za Ciebie posprzatly co sie wysilac bedziesz wink rofl Ja place Euri zeby mi sprzatala ninja A potem rodzice sie mnie czepiaja, ze wykorzystuje biedne dziecko do niewolniczej pracy... Omisia leniwa blaugh a chcoiaz odpowiednio duzo jej placisz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:33 am
Twistus Omega Sun Ja place Euri zeby mi sprzatala ninja A potem rodzice sie mnie czepiaja, ze wykorzystuje biedne dziecko do niewolniczej pracy... Omisia leniwa blaugh a chcoiaz odpowiednio duzo jej placisz? mrgreen Ale to tylko czasem tak robie jak nie mam czasu albo mam duzo nauki. Place jej, w zaleznosci od tego co ma zrobic, od 10-30zetow gotowka albo doladowuje jej telefon lub moze sobie zamawiac u mnie za darmo kosmetyki. Wydaje sie malo, ale moj pokoj jest wielkosci duzej szafy wiec tu nie ma za duzo do roboty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:35 am
Omega Sun Twistus Omega Sun Ja place Euri zeby mi sprzatala ninja A potem rodzice sie mnie czepiaja, ze wykorzystuje biedne dziecko do niewolniczej pracy... Omisia leniwa blaugh a chcoiaz odpowiednio duzo jej placisz? mrgreen Ale to tylko czasem tak robie jak nie mam czasu albo mam duzo nauki. Place jej, w zaleznosci od tego co ma zrobic, od 10-30zetow gotowka albo doladowuje jej telefon lub moze sobie zamawiac u mnie za darmo kosmetyki. Wydaje sie malo, ale moj pokoj jest wielkosci duzej szafy wiec tu nie ma za duzo do roboty wink ja nie lubie jak ktos sprzata w moim pokoju bo nigdy nie wiem co gdzie jest najlepij sie orientuje w swoim balaganie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:36 am
Robie myk!!! i ide kontynuowac avka. juz mam piekne wlosy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:38 am
Twistus ja nie lubie jak ktos sprzata w moim pokoju bo nigdy nie wiem co gdzie jest najlepij sie orientuje w swoim balaganie whee Euri to zaufana osoba i wiem, ze nie bedzie grzebac w moich prywatnych rzeczach. A ze moje rzeczy sa na malej powierzchni to na ogol nie mam problemow z ich lokalizacja. Wyjatek stanowi pilot od telewizora, ktory wciaz gdzies gubie, ale to mala strata, bo ja prawie w ogole nie ogladam tv wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:41 am
Omega Sun Twistus ja nie lubie jak ktos sprzata w moim pokoju bo nigdy nie wiem co gdzie jest najlepij sie orientuje w swoim balaganie whee Euri to zaufana osoba i wiem, ze nie bedzie grzebac w moich prywatnych rzeczach. A ze moje rzeczy sa na malej powierzchni to na ogol nie mam problemow z ich lokalizacja. Wyjatek stanowi pilot od telewizora, ktory wciaz gdzies gubie, ale to mala strata, bo ja prawie w ogole nie ogladam tv wink tez mam maly pokoj i wszystko mam praktyczie pod reka mrgreen kuna jak ten czas leci to juz prawie 11 O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:48 am
Twistus tez mam maly pokoj i wszystko mam praktyczie pod reka mrgreen kuna jak ten czas leci to juz prawie 11 O.o hmm to chyba pora sie ubrac i zjesc jakies sniadanko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:55 am