Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24022 24023 24024 24025 24026 24027 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

zuzika

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:18 am

Kiray
zuzika
He he he rofl lol mrgreen skoro cie tu ni ma to moze sie pojaw??? tak *puff!* jak chcesz to moge zrobic to za ciebie ninja

ninja nima mnie tu bo robie porzadki ninja

ahaa... *powaga, skupienie i zrozumienie* Twistus... a tera to ja robie takego zeb mnie bylo stac no i taki gotycki to mniE sie nrawitsja i je eto w miare tanie wink
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:20 am

Twistus
Kiray
zuzika
He he he rofl lol mrgreen skoro cie tu ni ma to moze sie pojaw??? tak *puff!* jak chcesz to moge zrobic to za ciebie ninja

ninja nima mnie tu bo robie porzadki ninja
swoim niezawodnym sposbem ze ciagle udajesz ze cos robisz? xd

ninja niestety nie tym razem... zostalem sam w domu z lista rzeczy do zrobienia crying , ide odkurzac domokun ninja

Kiray

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:21 am

Kiray

ninja niestety nie tym razem... zostalem sam w domu z lista rzeczy do zrobienia crying , ide odkurzac domokun ninja
uuuuuuuu misiek gospodynia domowa wink ej wez skrzyknij swoje fanki poprostu coby za Ciebie posprzatly co sie wysilac bedziesz wink rofl
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:26 am

Twistus
Kiray

uuuuuuuu misiek gospodynia domowa wink ej wez skrzyknij swoje fanki poprostu coby za Ciebie posprzatly co sie wysilac bedziesz wink rofl

Ja place Euri zeby mi sprzatala ninja A potem rodzice sie mnie czepiaja, ze wykorzystuje biedne dziecko do niewolniczej pracy...

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:28 am

Omega Sun
Twistus
Kiray

Ja place Euri zeby mi sprzatala ninja A potem rodzice sie mnie czepiaja, ze wykorzystuje biedne dziecko do niewolniczej pracy...
Omisia leniwa blaugh a chcoiaz odpowiednio duzo jej placisz? mrgreen
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:33 am

Twistus
Omega Sun

Ale to tylko czasem tak robie jak nie mam czasu albo mam duzo nauki. Place jej, w zaleznosci od tego co ma zrobic, od 10-30zetow gotowka albo doladowuje jej telefon lub moze sobie zamawiac u mnie za darmo kosmetyki. Wydaje sie malo, ale moj pokoj jest wielkosci duzej szafy wiec tu nie ma za duzo do roboty wink

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:35 am

Omega Sun
Twistus
Omega Sun

Ale to tylko czasem tak robie jak nie mam czasu albo mam duzo nauki. Place jej, w zaleznosci od tego co ma zrobic, od 10-30zetow gotowka albo doladowuje jej telefon lub moze sobie zamawiac u mnie za darmo kosmetyki. Wydaje sie malo, ale moj pokoj jest wielkosci duzej szafy wiec tu nie ma za duzo do roboty wink
ja nie lubie jak ktos sprzata w moim pokoju bo nigdy nie wiem co gdzie jest najlepij sie orientuje w swoim balaganie whee
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:36 am

Robie myk!!! i ide kontynuowac avka. juz mam piekne wlosy heart

zuzika

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:38 am

Twistus
ja nie lubie jak ktos sprzata w moim pokoju bo nigdy nie wiem co gdzie jest najlepij sie orientuje w swoim balaganie whee

Euri to zaufana osoba i wiem, ze nie bedzie grzebac w moich prywatnych rzeczach. A ze moje rzeczy sa na malej powierzchni to na ogol nie mam problemow z ich lokalizacja. Wyjatek stanowi pilot od telewizora, ktory wciaz gdzies gubie, ale to mala strata, bo ja prawie w ogole nie ogladam tv wink
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:41 am

Omega Sun
Twistus

Euri to zaufana osoba i wiem, ze nie bedzie grzebac w moich prywatnych rzeczach. A ze moje rzeczy sa na malej powierzchni to na ogol nie mam problemow z ich lokalizacja. Wyjatek stanowi pilot od telewizora, ktory wciaz gdzies gubie, ale to mala strata, bo ja prawie w ogole nie ogladam tv wink
tez mam maly pokoj i wszystko mam praktyczie pod reka mrgreen
kuna jak ten czas leci to juz prawie 11 O.o

Ryuukei oshii
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:48 am

Twistus
tez mam maly pokoj i wszystko mam praktyczie pod reka mrgreen
kuna jak ten czas leci to juz prawie 11 O.o

hmm to chyba pora sie ubrac i zjesc jakies sniadanko
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:55 am

jest ktoĊ›? ninja

~~lena-undesaid~~

zuzika

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:59 am

ja jestem znowu smile i mam szkarpetkiii! heart
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 2:03 am

zuzika
ja jestem znowu smile i mam szkarpetkiii! heart
postep wink 3nodding

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Jun 03, 2006 2:05 am

suuuuper xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24022 24023 24024 24025 24026 24027 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games