|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 5:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:54 pm
Witam czlowieki! wink co robita? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 12:35 am
zuzika Witam czlowieki! wink co robita? rofl Zajadamy sniadanie ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 12:40 am
kurcze... rin... ale masz za...rabista kiecke i wogole avka crying 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 12:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 12:54 am
OOO...Twistus... smile ee... hej YA 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 12:56 am
zuzika OOO...Twistus... smile ee... hej YA 3nodding dziendobry 3nodding powiedz mi czy Ty zawsze mialas takego nicka czy go zmienilas ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:02 am
Twistus zuzika OOO...Twistus... smile ee... hej YA 3nodding dziendobry 3nodding powiedz mi czy Ty zawsze mialas takego nicka czy go zmienilas ? 3nodding zawsze... mi sie zdaje czy my ktoregos raza sie poznawalysmy??? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:04 am
zuzika Twistus zuzika OOO...Twistus... smile ee... hej YA 3nodding dziendobry 3nodding powiedz mi czy Ty zawsze mialas takego nicka czy go zmienilas ? 3nodding zawsze... mi sie zdaje czy my ktoregos raza sie poznawalysmy??? rofl pewnie sie poznawalysmy ...albo Cie przyjmowalam do gildii nie wiem..poprostu mam wrazenie ze pod innym nickiem Cie znam ale niewazne juz co tak wczesnie rano tu robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:07 am
relax relax... smile teraz robie sobie nowego avka, bo uznalam ze na tego anielskiego to mnie raczej nie stac sweatdrop bede gothic zuzika normalnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:13 am
He he he rofl lol mrgreen skoro cie tu ni ma to moze sie pojaw??? tak *puff!* jak chcesz to moge zrobic to za ciebie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:14 am
zuzika relax relax... smile teraz robie sobie nowego avka, bo uznalam ze na tego anielskiego to mnie raczej nie stac sweatdrop bede gothic zuzika normalnie blaugh no raczjee malo kog stac na takeigo Avka xd
czesc misiek...rozwalasz mnie z tymi kawalami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:14 am
zuzika He he he rofl lol mrgreen skoro cie tu ni ma to moze sie pojaw??? tak *puff!* jak chcesz to moge zrobic to za ciebie ninja ninja nima mnie tu bo robie porzadki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:17 am
Kiray zuzika He he he rofl lol mrgreen skoro cie tu ni ma to moze sie pojaw??? tak *puff!* jak chcesz to moge zrobic to za ciebie ninja ninja nima mnie tu bo robie porzadki ninja swoim niezawodnym sposbem ze ciagle udajesz ze cos robisz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|