|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:04 pm
ide sobie kolacje zrobic... wracam za 15min xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:09 pm
Aidanna Twistus Aidanna mnie tez to czasem wkurza xp no dobrze nie wiem jaka Leth jest naprawde... no, ale co na to poradze xp nie chcialam Cie urazic... przepraszam sweatdrop z tym ze nie wiesz jaka jest to mowilam o sobie nie Leth wink moze tak naprawde jestem slodka rozowa i wogole w koncu cos musi mnie iLeth laczyc mrgreen kazdy jest rozowy od srodka rofl trzeba sie zapisac na terapie u kocura.. ''uwolnij nasze puszysto - kudlate - rozwe JA'' xp lepiej nie bo po takiej terapi jeszcze bardziej sie poebanym wyjdzie i smaczengo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:12 pm
zly mod w akcji ninja *siada obok z popcornem i nasluchuje* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:15 pm
Mroczny Tato zly mod w akcji ninja *siada obok z popcornem i nasluchuje* mrgreen ja juz skonczylam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:18 pm
Twistus Mroczny Tato zly mod w akcji ninja *siada obok z popcornem i nasluchuje* mrgreen ja juz skonczylam mrgreen sad Aid odparsknij jej cos mrgreen szołtajm cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:19 pm
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato zly mod w akcji ninja *siada obok z popcornem i nasluchuje* mrgreen ja juz skonczylam mrgreen sad Aid odparsknij jej cos mrgreen szołtajm cool chcesz dymu wink ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:22 pm
Twistus Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato zly mod w akcji ninja *siada obok z popcornem i nasluchuje* mrgreen ja juz skonczylam mrgreen sad Aid odparsknij jej cos mrgreen szołtajm cool chcesz dymu wink ? mrgreen no jasne blaugh juz mi sie tu zaczelo nudzic wink a wlasnie Twist... biedna rodzina czeka na pomoc z zewnatrz. Link do tej okrutnej histori masz w moim sigu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:25 pm
Meow Wrocilam ninja
*wciaga wielka skrzynie w ktorej cos grzechocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:25 pm
Mroczny Tato no jasne blaugh juz mi sie tu zaczelo nudzic wink a wlasnie Twist... biedna rodzina czeka na pomoc z zewnatrz. Link do tej okrutnej histori masz w moim sigu. ninja niestesc mnie ja biedna jestem xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:26 pm
Twistus Mroczny Tato no jasne blaugh juz mi sie tu zaczelo nudzic wink a wlasnie Twist... biedna rodzina czeka na pomoc z zewnatrz. Link do tej okrutnej histori masz w moim sigu. ninja niestesc mnie ja biedna jestem xd ninja crying dziasla mnie bola ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:31 pm
Twistus Aidanna Twistus Aidanna mnie tez to czasem wkurza xp no dobrze nie wiem jaka Leth jest naprawde... no, ale co na to poradze xp nie chcialam Cie urazic... przepraszam sweatdrop z tym ze nie wiesz jaka jest to mowilam o sobie nie Leth wink moze tak naprawde jestem slodka rozowa i wogole w koncu cos musi mnie iLeth laczyc mrgreen kazdy jest rozowy od srodka rofl trzeba sie zapisac na terapie u kocura.. ''uwolnij nasze puszysto - kudlate - rozwe JA'' xp lepiej nie bo po takiej terapi jeszcze bardziej sie poebanym wyjdzie i smaczengo mrgreen *beka* dzieki... xd no w sumie tak... kocur wupierze nasze mozgi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:32 pm
chcecie sie posmiac? prosze - mroczny ma binokle domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:37 pm
Mroczny Tato chcecie sie posmiac? prosze - mroczny ma binokle domokun  ta frajerka AM mnie zablokowała XD
nareeeeeszcie! XD XD XD
argh jak ja jej nie znosze domokun cool
to jst chyba jedyna mądra rzecz jaka zrobila w swoim zyciu
ps. wyglądasz bardzo inteligentnie 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:38 pm
FILM Z DEPPIKIEM NA POLSACIE!!!! gonk *leci ogladac film* heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:38 pm
Aidanna FILM Z DEPPIKIEM NA POLSACIE!!!! gonk *leci ogladac film* heart _ heart stare czasami sie zastanwiam czy nie jestes AM stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|