|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:38 pm
Czesc ninja tylko ty jestes question ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:41 pm
Sei chan Czesc ninja tylko ty jestes question ninja ja sie chowam przed wariatkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeszcze byl Twistus, Leti i Aid, ale jakos cichajÄ… ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Sei chan Czesc ninja tylko ty jestes question ninja ja sie chowam przed wariatkami stare lepiej sobie uwazaj stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:43 pm
Ja znikam, z psem musze na spacer isc, niedluge wruce, papatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:46 pm
Twistus Aidanna Sei chan Czesc ninja tylko ty jestes question ninja ja sie chowam przed wariatkami stare lepiej sobie uwazaj stare a kto zaczal eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:48 pm
chcesz tez moge zaczac Cie wzyzwac skoro tego pragniesz bo Ty juz mnie od dziwek i pomylencow zwyzywalas a jakos ani rayu nie uzylam zadnego epitetu w stosunku do Ciebie wiec Cie poraz ostatni ostrzegam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:51 pm
Twistus chcesz tez moge zaczac Cie wzyzwac skoro tego pragniesz bo Ty juz mnie od dziwek i pomylencow zwyzywalas a jakos ani rayu nie uzylam zadnego epitetu w stosunku do Ciebie wiec Cie poraz ostatni ostrzegam stare domokun nienawidze jak nie zmiania y z z xp no ja przepraszam... nigdy tak do Ciebie nie powiedzialam eek a napisalam wariatki bos ty sie rozowa zrobila i wogole, ale to nie bylo odrazu w takim zlym znaczeniu... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:53 pm
Aidanna Twistus chcesz tez moge zaczac Cie wzyzwac skoro tego pragniesz bo Ty juz mnie od dziwek i pomylencow zwyzywalas a jakos ani rayu nie uzylam zadnego epitetu w stosunku do Ciebie wiec Cie poraz ostatni ostrzegam stare domokun nienawidze jak nie zmiania y z z xp no ja przepraszam... nigdy tak do Ciebie nie powiedzialam eek a napisalam wariatki bos ty sie rozowa zrobila i wogole, ale to nie bylo odrazu w takim zlym znaczeniu... confused sweatdrop opera mi sie ebie
ja to tak odebral w sensie negatywnym pozatym "wariatki" odnosi sie do dwoch osob a Leth zawsze byla rozowa pozatym nie wiesz jaka jestem naprawde :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:56 pm
Twistus Aidanna Twistus chcesz tez moge zaczac Cie wzyzwac skoro tego pragniesz bo Ty juz mnie od dziwek i pomylencow zwyzywalas a jakos ani rayu nie uzylam zadnego epitetu w stosunku do Ciebie wiec Cie poraz ostatni ostrzegam stare domokun nienawidze jak nie zmiania y z z xp no ja przepraszam... nigdy tak do Ciebie nie powiedzialam eek a napisalam wariatki bos ty sie rozowa zrobila i wogole, ale to nie bylo odrazu w takim zlym znaczeniu... confused sweatdrop opera mi sie ebie
ja to tak odebral w sensie negatywnym pozatym "wariatki" odnosi sie do dwoch osob a Leth zawsze byla rozowa pozatym nie wiesz jaka jestem naprawde :> mnie tez to czasem wkurza xp no dobrze nie wiem jaka Leth jest naprawde... no, ale co na to poradze xp nie chcialam Cie urazic... przepraszam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:57 pm
Aidanna mnie tez to czasem wkurza xp no dobrze nie wiem jaka Leth jest naprawde... no, ale co na to poradze xp nie chcialam Cie urazic... przepraszam sweatdrop z tym ze nie wiesz jaka jest to mowilam o sobie nie Leth wink moze tak naprawde jestem slodka rozowa i wogole w koncu cos musi mnie iLeth laczyc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 1:00 pm
Twistus Aidanna mnie tez to czasem wkurza xp no dobrze nie wiem jaka Leth jest naprawde... no, ale co na to poradze xp nie chcialam Cie urazic... przepraszam sweatdrop z tym ze nie wiesz jaka jest to mowilam o sobie nie Leth wink moze tak naprawde jestem slodka rozowa i wogole w koncu cos musi mnie iLeth laczyc mrgreen kazdy jest rozowy od srodka rofl trzeba sie zapisac na terapie u kocura.. ''uwolnij nasze puszysto - kudlate - rozwe JA'' xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|