|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:05 pm
~~lena-undesaid~~ orietuje sie ktos w tym co juz bylo w opolu w tv? wlasnie.. Peszkowna juz byla? a Pati Yang?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:06 pm
Twistus Aidanna AAAAAA!!!!! gonk *wyrywa sie jej i ucieka* TO ZLY SEN! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk *goni i tuli mocniej* tuuuuuuuuuuuuuuuul psytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh heart *tuuuli z drugiej strony* łiiiiii ! jak slodziasnie ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:07 pm
Twistus Aidanna AAAAAA!!!!! gonk *wyrywa sie jej i ucieka* TO ZLY SEN! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk *goni i tuli mocniej* tuuuuuuuuuuuuuuuul psytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh heart *przewraca sie na ziemie i z przerazeniem w oczach probuje sie jej wyrwac* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:08 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ orietuje sie ktos w tym co juz bylo w opolu w tv? wlasnie.. Peszkowna juz byla? a Pati Yang? ja wiem, ze byla najlepsza plyta rock i najwiekszy przeboj czy jak to tam zwą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:08 pm
Aidanna Twistus Aidanna AAAAAA!!!!! gonk *wyrywa sie jej i ucieka* TO ZLY SEN! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk *goni i tuli mocniej* tuuuuuuuuuuuuuuuul psytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh heart *przewraca sie na ziemie i z przerazeniem w oczach probuje sie jej wyrwac* gonk *tuli ja dalej* jesteeeeeeeeeeeees taka miluuuuuuuuuutka i cieplusiaaaaaaaaaaaaaaa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:10 pm
Twistus Aidanna Twistus Aidanna AAAAAA!!!!! gonk *wyrywa sie jej i ucieka* TO ZLY SEN! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk *goni i tuli mocniej* tuuuuuuuuuuuuuuuul psytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh heart *przewraca sie na ziemie i z przerazeniem w oczach probuje sie jej wyrwac* gonk *tuli ja dalej* jesteeeeeeeeeeeees taka miluuuuuuuuuutka i cieplusiaaaaaaaaaaaaaaa 4laugh Aidanna.. ni martw sie, załatwimy ci jakiegoś psychologa po takich przejśćiach ekstremalnych..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:11 pm
Twistus Aidanna Twistus Aidanna AAAAAA!!!!! gonk *wyrywa sie jej i ucieka* TO ZLY SEN! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk *goni i tuli mocniej* tuuuuuuuuuuuuuuuul psytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh heart *przewraca sie na ziemie i z przerazeniem w oczach probuje sie jej wyrwac* gonk *tuli ja dalej* jesteeeeeeeeeeeees taka miluuuuuuuuuutka i cieplusiaaaaaaaaaaaaaaa 4laugh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:12 pm
kairek Twistus Aidanna Twistus Aidanna AAAAAA!!!!! gonk *wyrywa sie jej i ucieka* TO ZLY SEN! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk *goni i tuli mocniej* tuuuuuuuuuuuuuuuul psytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh heart *przewraca sie na ziemie i z przerazeniem w oczach probuje sie jej wyrwac* gonk *tuli ja dalej* jesteeeeeeeeeeeees taka miluuuuuuuuuutka i cieplusiaaaaaaaaaaaaaaa 4laugh Aidanna.. ni martw sie, załatwimy ci jakiegoś psychologa po takich przejśćiach ekstremalnych.. do kocura pojde xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:14 pm
ciemu plakas *ziera jej lezki do sloiczka* nieladnie plakac bo ocka beda bolec sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:15 pm
Twistus ciemu plakas *ziera jej lezki do sloiczka* nieladnie plakac bo ocka beda bolec sad wszystko przez Ciebie i Leth... *kuca i zaczyna sie kiwac* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:17 pm
Aidanna Twistus ciemu plakas *ziera jej lezki do sloiczka* nieladnie plakac bo ocka beda bolec sad wszystko przez Ciebie i Leth... *kuca i zaczyna sie kiwac* crying *tuli sie do nie j i kiwa w jej rytm* a co my takigeo zrobily? *dalej zbiera jej lzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:18 pm
Twistus Aidanna Twistus ciemu plakas *ziera jej lezki do sloiczka* nieladnie plakac bo ocka beda bolec sad wszystko przez Ciebie i Leth... *kuca i zaczyna sie kiwac* crying *tuli sie do nie j i kiwa w jej rytm* a co my takigeo zrobily? *dalej zbiera jej lzy*jestescie mile dla mnie crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:20 pm
Aidanna Twistus ciemu plakas *ziera jej lezki do sloiczka* nieladnie plakac bo ocka beda bolec sad wszystko przez Ciebie i Leth... *kuca i zaczyna sie kiwac* crying *przechyla glowe i patrzy an jej ruchy* kce ci sie siuu siuu ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:22 pm
Lethiel Aidanna Twistus ciemu plakas *ziera jej lezki do sloiczka* nieladnie plakac bo ocka beda bolec sad wszystko przez Ciebie i Leth... *kuca i zaczyna sie kiwac* crying *przechyla glowe i patrzy an jej ruchy* kce ci sie siuu siuu ? O.o nie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:25 pm
Aidanna Lethiel Aidanna Twistus ciemu plakas *ziera jej lezki do sloiczka* nieladnie plakac bo ocka beda bolec sad wszystko przez Ciebie i Leth... *kuca i zaczyna sie kiwac* crying *przechyla glowe i patrzy an jej ruchy* kce ci sie siuu siuu ? O.o nie scream no juz.. nie udawaj bo cie pecherz rozboli 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|